Lehdistötiedote

Peter Hjortshoej on nimitetty Arla Suomen talousjohtajaksi

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Peter Hjortshoej on nimitetty Arla Suomen talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.8.2019 alkaen. Hjortshoejin edeltäjä Louis Rutter on siirtynyt johtamaan Arlan taloustoimintoja Ruotsissa.

Peter Hjortshoej on työskennellyt Arla Foods -konsernissa vuodesta 2014. Hän siirtyi Suomen talousjohtajaksi konsernin Euroopan taloustiimin johtotehtävistä.

– Taloustoimintojemme vahva johtaminen jatkuvasti muuttuvassa markkinassa on avainasemassa yrityksemme menestyksen kannalta. Hjortshoejin vakuuttava talousosaaminen yhdistettynä työkokemukseen Arla Foodsissa ja meijerialalla täydentävät erinomaisesti johtoryhmäämme ja toimintaamme. Olen iloinen saadessani hänet tiimiimme, sanoo Arla Oy:n toimitusjohtaja Kai Gyllström.

Lisätiedot:

Kai Gyllström
Toimitusjohtaja 
+358 50 561 1111
kai.gyllstrom@arlafoods.com

Arla Oy on paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä ja osa maidontuottajien omistamaa kansainvälistä Arla Foodsia. Yhteensä 530 suomalaista maidontuottajaamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa aina Inkoosta Kolariin ja Pedersören kunnasta Tohmajärvelle. Olemme reilu ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen.

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja