Lehdistötiedote

​Patrik Ingman on nimitetty Arla Suomen toimitusketjun johtajaksi

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Patrik Ingman on nimitetty Arla Suomen toimitusketjun johtajaksi ja yhtiön johtoryhmän jäseneksi 23.11.2018 alkaen. 

Patrik Ingmanilla on mittava kokemus tuotannosta ja logistiikasta sekä Arlan toimintaympäristöstä. Hän on aloittanut yhtiön palveluksessa vuonna 2004 ja työskennellyt monissa eri tehtävissä, esimerkiksi logistiikkapäällikkönä sekä toimitusketjun kehityksestä ja tuotevarastosta vastaavana päällikkönä. Elokuun puolivälistä lähtien Patrik Ingman on hoitanut toimitusketjun johtajan tehtävää edeltäjän siirryttyä toiseen yritykseen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että saimme Patrik Ingmanin toimitusketjun johtoon. Hänen vahvan osaamisen avulla ylläpidämme korkeaa toimitusvarmuuttamme ja kehitämme toimitusketjuamme edelleen, toimitusjohtaja Kai Gyllström Arla Suomesta toteaa.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Kai Gyllström
Puh. +358 400 685 975
kai.gyllstrom@arlafoods.com

Arla Oy on paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä ja osa maidontuottajien omistamaa kansainvälistä Arla Foodsia. Yhteensä 550 suomalaista maidontuottajaamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa. Olemme reilu ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen.

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja