Lehdistötiedote

Arla kehittää edelläkävijänä lisättyä todellisuutta tuotteisiinsa – maitotölkin kautta voi nyt pelata jalkapalloa

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla panostaa tuotteidensa markkinoinnissa tulevaisuudessa yhä enemmän modernin teknologian tuomiin mahdollisuuksiin. Arlan maitotölkeissä syksystä lähtien seikkaillut Aamu-kissa herää eloon lisätyn todellisuuden avulla. Nyt Aamu-kissa torjuu laukauksia jalkapallomaalivahtina ja tuulettaa flossaten.

Lisättyä todellisuutta hyödyntämällä Arla on ensimmäisten joukossa Suomessa ja maailmalla yhdistänyt AR-teknologian osaksi tavallista kuluttajatuotetta pelillisessä muodossa. Arlan Torhola-sarjasta tuttu Aamu-kissa on seikkaillut Arlan maitotölkeissä virtuaalisesti reilun puolen vuoden ajan. Tänä kesänä Aamu-kissan kanssa pääsee pelaamaan jalkapalloa.

Pelin lataaminen onnistuu asentamalla älypuhelimeen Arilyn-sovelluksen. Sovelluksen kameran avulla Arlan maitotölkki skannataan, jonka jälkeen kissa ja jalkapallostadion ilmestyy virtuaalisena näytölle. Pallo reagoi kosketukseen, ja tavoitteena on saada maaleja Aamu-kissan toimiessa maalivahtina. Sovelluksen uudessa versiossa pelillinen näkökulma korostuu, sillä omaa sijoitustaan voi seurata tilaston avulla. Peli kehittyy onnistumisen mukaan. Mitä paremmin onnistuu maalinteossa, sitä enemmän Aamu-kissan peliasua pystyy muokkaamaan esimerkiksi suosikkijoukkueen värien mukaan tai lisäämällä kissalle asusteita, kuten aurinkolasit tai kesähatun.

Arla panostaa teknologiaan ja futiskesään

Arlan tavoitteena on tarjota uusia kokemuksia tuotteidensa parissa sekä ilahduttaa jalkapallon ystäviä uuden teknologian avulla.

– Jalkapallon MM-kisat ja Helsinki Cup takaavat, että jalkapallo on heinäkuussa kesän puhutuimpia aiheita. Haluammekin tarjota ajankohtaista sisältöä pelillisen kokemuksen kautta. Jalkapallon lisäksi Aamu-kissalta onnistuu tottakai myös tämän hetken kuumin nuorisotrendi, eli flossaus, kertoo Arlan digitaalisen markkinoinnin päällikkö Tomi Sirén.

Jalkapallopeli löytyy Arlan 1 litran rasvaton maito -, kevytmaito- ja täysmaitopurkeista. Videon pelistä voi katsoa täältä ja Aamu-kissan torjunnoista täältä.

Lisätietoja:

Tomi Sirén
Head of Digital
tomi.siren@arlafoods.com
+358 40 517 9535

Arla Oy on paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä ja osa maidontuottajien omistamaa kansainvälistä Arla Foodsia. 550 suomalaista maidontuottajaamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa aina Muoniosta Ylivieskaan ja Skåldön saarelle Tammisaaressa. Olemme reilu ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen.

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja