Lehdistötiedote

Arla Suomen johdossa vahdin vaihdos - Kiskola eläkkeelle Kai Gyllström ottaa ohjat

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla Suomen nykyinen toimitusjohtaja Reijo Kiskola siirtyy eläkkeelle 31.12.2017. Kiskola on johtanut Arlan toimintoja Suomessa seitsemän vuotta. Loppusyksystä 63 vuotta täyttävällä Kiskolalla on takanaan 40 vuoden kokemus elintarviketeollisuudesta, joista suurin osa meijeriteollisuudesta.

Uutena toimitusjohtajana Arla Suomea ryhtyy luotsaamaan KTM, MBA Kai Gyllström. Hän aloittaa tehtävässään 1.1.2018. Gyllström toimii tällä hetkellä Arla Foodsin Food Service –toimintojen johtajana ja Euroopan johtoryhmän jäsenenä. 

Gyllström aloitti uransa Arlalla vuonna 2009, jolloin hän vastasi Arla Suomen liiketoimintojen kehittämisestä. Hän toimi kaksi vuotta talous- ja hallintojohtajana, kunnes sai vastuulleen markkinoinnin ja tuotekehityksen.
Gyllströmin urapolku jatkui Suomesta Saudi-Arabiaan, jossa hän johti Arlan paikallista liiketoimintaa. Viime vuoden kesäkuusta lähtien hänen vastuullaan on ollut rakentaa Arlan Food Service –organisaatio Eurooppa-divisioonan alle.

"Kai Gyllströmillä on laaja-alaista ja monipuolista liiketoiminnan osaamista. Hän on työskennellyt Arlalla eri vastuualueiden parissa, mikä on antanut hänelle hyvän kokonaiskuvan Arlan ja meijerialan toiminnasta. Hänellä on kyky näyttää suuntaa, luoda strategioita ja myös toteuttaa ne. Hän on ansioituneesti ja menestyksekkäästi johtanut Arlan toimintoja niin Suomessa kuin ulkomailla", avaa valinnan perusteita Arla Foodsin Eurooppa-divisioonan johtaja Peter Gioertz-Carlsen.

"Otan kunnialla vastaan Arla Suomen toimitusjohtajan tehtävän. Odotan innolla ja motivoituneena yhteistyötä niin henkilöstön, maidontuottajien, asiakkaiden kuin muidenkin sidosryhmien kanssa. Arlalla on vielä paljon mahdollisuuksia Suomessa. Hallussamme on kotimaisten vahvuuksien lisäksi emoyhtiö Arla Foodsin vahvuudet. Meillä on myös mielenkiintoinen markkina-asema, sillä olemme haastajan asemassa Suomessa. Tämä antaa meille mahdollisuuden ja luvan olla sekä luova että kekseliäs, niin toiminnoissamme kuin näkemyksissämme", toteaa Kai Gyllström.

Arla Foodsin Eurooppa-divisioonan johtaja Peter Gioertz-Carlsen kiittää Reijoa hänen hyvästä uurastuksestaan ja panostuksestaan yrityksen menestyksen eteen.

"Reijo on ollut vahva ja luotettava johtaja. Hän on toimitusjohtajakautensa aikana luonut monia menestystarinoita, joista hän voi tiiminsä kanssa olla ylpeä. Reijo on kehittänyt ansiokkaasti Arla Suomen liiketoimintaa alati muuttuvassa ja yllättävässäkin toimintaympäristössä", Gioertz-Carlsen toteaa.

Yhteydenotot:

Viestintä: Mirva Lahtimaa p. 0408320984, mirva.lahtimaa@arlafoods.com

Arla Oy on paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä ja osa maidontuottajien omistamaa kansainvälistä Arla Foodsia. 600 suomalaista maidontuottajaamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa aina Muoniosta Ylivieskaan ja Skåldön saarelle Tammisaaressa. Olemme reilu ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen.

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja