Lehdistötiedote

Arla tukemassa nuoria Suomessa ja ulkomailla: Lukutaito yli 41 500 lapselle

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla ja Arlan valmistamat Castello-juustot olivat mukana Nenäpäivässä, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa kehitysmaiden lapsille.

K-ruokakaupoissa myynnissä olleita Castello-homejuustoja myytiin 95 051 kappaletta ja ne tuottivat yhteensä 9 505,10 euroa. Tällä rahalla pystytään tarjoamaan 11 881 lapselle koululounas Nepalissa tai 19 010 lapselle rokote kolmea tappavaa tautia vastaan Afrikassa.

K-ruokakaupat keräsivät tavarantoimittajiensa kanssa yli 16 % keräyksen tuotosta eli 415 729 euroa. Tämä summa mahdollistaa lukutaidon yhteensä yli 41 500 lapselle Afrikassa.

Ruokakeskon mukaan muun muassa juustot ottivat myynnillisesti kampanjassa aimo harppauksen eteenpäin viime vuoteen verrattuna.

"Viime vuonna tavarapeli tehtiin erittäin tiukalla aikataululla ja hyppäsimme kampanjamielessä jo matkalla olevaan laivaan. Nyt pääsimme aloittamaan tyhjältä pöydältä ja valitsemaan kampanjateemoihin sopivat tuotteet mukaan”, kertoo Ruokakeskon myyntipäällikkö Timo Turunen.

Kiitämme kaikkia Castello-homejuustoja ostaneita!

Tukea suomalaisille lapsille ja nuorille

Aina olot eivät ole hyvät kotimaassakaan. Siksi Arla haluaa tukea lapsia ja nuoria myös Suomessa. Lahjoitimmekin vuoden 2015 joululahjoihin ja -kortteihin varatut rahat Tukikummit säätiön Nuorten hyväksi –kampanjaan.

Tukikummit-säätiö kerää varoja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille, jotka ovat vaarassa pudota pois harrastuksista ja kaveriporukoista perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Keräystilille lahjoitetut varat ohjataan 100 % lyhentämättöminä avustuksiin Kirkon diakoniarahaston kautta. Tukea ei jaeta rahana, vaan Tukikummit-säätiön varoilla maksetaan avustuksensaajan tarvitsemia palveluita tai välineitä.

Arla Oy on paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä ja osa maidontuottajien omistamaa kansainvälistä Arla Foodsia. 630 suomalaista maidontuottajaamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa aina Muoniosta Ylivieskaan ja Skåldön saarelle Tammisaaressa. Olemme reilu ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen.

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja