Uutiset

Arla Ingman ja Elastinen brändiyhteistyöhön

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla Ingman tuo helmikuussa kauppoihin Arla Protein -proteiinirahkat. Korkeaproteiinisia ja vähäsokerisia rahkoja sisältävä uusi tuoteperhe on erityisesti suunnattu aktiivista elämäntapaa tukemaan. 

Arla Protein -rahkojen brändilähettiläänä toimii musiikkituottaja ja rap-artisti, monipuolisena kuntoilijana ja terveiden elämäntapojen puolestapuhujana tunnettu Elastinen eli Kimmo Laiho.  Arla Ingmanin ja Elastisen yhteistyössä korostuu erityisesti tasapainoisen ravinnon merkitys ihmisen hyvinvoinnissa ja jaksamisessa. 

”Kun syö hyvin, sen tuntee”

Elastisen ja Arla Ingmanin yhteinen sävel syntyi luontevasti. Rähinä Records –levy-yhtiön toimitusjohtajana ja Voice of Finland –tähtivalmentajanakin tunnettu Elastinen on elävä esimerkki monessa mukana olevasta, aktiivisesta treenaajasta. Hän varmistaa jaksamisensa syömällä oikein. 

”Yhteistyöni Arla Ingmanin kanssa perustuu aitoon kiinnostukseen”, Elastinen kertoo. ”Arla Protein
-rahkat sopivat hyvin omaan elämääni ja päivittäiseen käyttöön. Liikun todella aktiivisesti joka päivä, joten kiinnitän huomiota terveelliseen ravintoon ja riittävään proteiinin saantiin”.

Elastinen toimii Arla Protein -rahkojen brändilähettiläänä. Yhteistyö näkyy esimerkiksi TV-, printti- ja ulkomainonnassa sekä Helsingissä keväällä kiertävän Arla Protein -raitiovaunun kyljessä. 

”Rahkan kulutus on Suomessa kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti. Kuluttajien kanssa käydyissä keskusteluissa ja tapaamisissa on selvitetty, miksi proteiini kiinnostaa suomalaisia kuluttajia niin paljon ja mikä nykyisissä runsaasti proteiinia sisältävissä tuotteissa on hyvää, mikä ei. Näiden keskustelujen perusteella olemme kehittäneet Arla Proteinin”, sanoo Senior Category Manager Nnenna Liljeroos Arla Ingmanilta.

Maustamatonta ja marjamakuyhdistelmiä

Arla Protein -tuoteperheeseen kuuluu neljä makuvaihtoehtoa: Vadelma-ruusunmarja, Mansikka-sitruunamelissa, Puolukka ja Maustamaton. 200 gramman pikareissa myytävät proteiinirahkat ovat kaikki laktoosittomia ja rasvattomia. Proteiinia 200 gramman Arla Protein -rahka sisältää 20 grammaa. 

Arla Protein –pakkaukset ovat ensimmäisiä elintarvikepakkauksia Suomessa, joissa on hashtag. #Arlaprotein –hashtagilla tuodaan online-maailma osaksi reaalimaailmaa kokemusten kautta.

Lisätietoja: 

Outi Fagerlund, viestintäjohtaja, Arla Ingman Oy Ab, puh. 050 502 8395, outi.fagerlund@arlafoods.com
Essi Kivitie, COO, Communications & Marketing Director, Rähinä Records, puh. 043 8200 997, essi@rahina.com


Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja

Lataa Images & Videos