Lehdistötiedote

Sami Kilpeläinen Arla Ingmanin maidonhankintajohtajaksi

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla Ingman vahvistaa kotimaisen maitoraaka-aineen hankintaa

MMM, VTM Sami Kilpeläinen on nimitetty Arla Ingmanin hankintajohtajaksi lokakuusta 2013 alkaen. Nimityksen myötä Arla Ingman vahvistaa maidonhankintaorganisaatiotaan sekä panostaa entisestään kotimaisen maitoraaka-aineen hankintaan ja yhteistyöhön suomalaisten yhteistyömeijereidensä ja tuottajiensa kanssa. Arla Ingman ja sen yhteistyömeijerit vastaanottavat tällä hetkellä maitoa 650 suomalaiselta maidontuottajalta. Yritys on Suomen toiseksi suurin meijerialan yritys.

- Olemme erittäin iloisia saadessamme Samin mukaan joukkoomme. Hänen kokemuksensa ja asiantuntemuksensa maitoalalta, sekä Suomessa että EU-tasolla, luovat meille ja tuottajillemme entistä paremman mahdollisuuden kehittää toimintaamme. Samin avulla voimme myös yhä edelleen vahvistaa yhteistyötämme meijereiden ja maidontuottajien kanssa, sanoo Arla Ingmanin toimitusjohtaja Reijo Kiskola.

Sami Kilpeläinen on toiminut viimeksi Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n ja Maitovaltuuskunnan palveluksessa maitoasiamiehenä. Hän on myös edustanut suomalaisia maidontuottajia EU:n maitoryhmän varapuheenjohtajana MTK:n kautta.

- Odotan mielenkiinnolla ja innolla tulevaa yhteistyötä Arla Ingmanin suomalaisten maidontuottajien ja sen kanssa yhteistyötä tekevien meijereiden kanssa. Olen tehnyt monta vuotta työtä suomalaisen maidon puolesta ja on hienoa päästä edistämään maidontuotantoa Suomessa myös tällä tavoin, kertoo Sami Kilpeläinen.

Lisätietoja:
Reijo Kiskola, toimitusjohtaja, Arla Ingman Oy Ab, puh. 040 559 7310
Outi Fagerlund, viestintäjohtaja, Arla Ingman Oy Ab, puh. 050 502 8395 

Arla Ingmanin tavoitteena on olla omavarainen kotimaisen raaka-aineemme maidon osalta. Arla Ingman ja sen yhteistyömeijerit haluavat tuottaa maidontuottajille lisäarvoa heidän tuottamastaan maidosta ja siten luoda heille kasvumahdollisuuksia.

Arla Ingmanin yhteistyömeijereitä ovat Halkivahan Meijeri, Kiteen Meijeri, Ranuan Meijeri, Hämeenlinnan Osuusmeijeri, Kaustisen Osuusmeijeri, Laaksojen Maitokunta Ylivieska, Limingan Osuusmeijeri, Paavolan Osuusmeijeri, Porlammin Osuusmeijeri ja Ruhan Meijeri. Nämä muodostavat yhteistyöryhmän, jonka tavoitteena on olla vahva toimija meijerimarkkinoilla ja paras kumppani suomalaisille maidontuottajille.

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja