Uutiset

Arla Ingmanin kevään uutuudet nyt kaupoissa

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla Ingmanin kevään tuoteuutuuksista löytyy paljon uusia makuja ja maukkaita herkkuja. Unohtamatta terveellisiäkään elintarvikkeita vatsan ja luuston hyvinvointiin.

Arla Ingman Luonto+ -sarja laajenee

Arla Ingman Luonto+ -tuoteperhe kasvaa jogurtista maitoon ja samalla pakkausten ulkonäkö yhtenäistyy. Luonto+ jogurtit sisältävät Asidophilus ja Bifidus sekä F19-bakteeria sekä kalsiumia, ja auttaa vatsan hyvinvointiin. Luonto+ maito sisältää paljon kalsiumia ja D-vitamiinia luuston hyvinvointiin. Arla Ingman Luonto+ -sarja sopii kaikille itsestään huolta pitäville ja hyvinvointiinsa panostaville.

Arla Ingman Luonto+ maustamaton proteiinijogurtti 180 g

Maustamattomat Luonto+ -jogurtit sisältävät runsaasti hyvänlaatuista maitoproteiinia (6 g/100 g) eikä niihin ole lisätty sokeria. Arla Ingman Luonto+ maustamatonta proteiinijogurttia saa nyt 1 kg lisäksi myös 180 g pikareissa. Luonto+ maustamattomat proteiinijogurtit ovat vähälaktoosisia ja säilöntäaineettomia. Valmistuspaikka Sipoo.

Arla Ingman Luonto+ rasvaton maitojuoma 1 L

Arla Ingman Luonto+ rasvaton maitojuoma sisältää enemmän kalsiumia (160 mg/100 g) ja D-vitamiinia (2,0 µg) kuin tavallinen maito. Runsas kalsium- ja D-vitamiinipitoisuus auttaa pitämään luuston ja lihakset kunnossa. Luonto+ maitojuoma maistuu tavalliselta raikkaalta maidolta. Valmistuspaikka Sipoo.

Arla Ingman Luonto+ Lisäaineeton mansikka-omenajogurtti 1 kg

Luonto+ Lisäaineettomien jogurttien sarjaan nyt uusi koko perheelle sopiva maku: mansikka-omena. Terveellinen lisäaineeton jogurtti sisältää runsaasti marjaa ja hedelmää. Valmistuspaikka Sipoo.

Power Cow -maitojuomiin lasten suosima uutuusmaku – banaani

Power Cow -maitojuomissa on uusi lasten suosikkimaku, banaani. Power Cow -maitojuomat ovat herkullisia ja helppoja välipala- tai eväsjuomia lapsille. Maitojuomat ovat terveellinen vaihtoehto, koska niissä on vain vähän lisättyä sokeria. Lisäksi niissä on vain luontaisia aromeja ja värejä. Maitojuomiin on lisätty D-vitamiinia ja ne ovat vähälaktoosisia. Valmistuspaikka Sipoo.

 • Arla Power Cow Banaanimaitojuoma 2 dl

Arla Apetina® -salaattijuustokuutiossa nyt chiliä

Uusi Arla Apetina -salaattijuustokuutiot öljymarinadissa sisältää paahdettua chiliä. Apetina salaattijuustokuutiot on helppo ja herkullinen salaatin lisuke, jossa salaatin kastike on mukana. Öljymarinadi sisältää mm. chiliä, punaista ja vihreää paprikaa, viherpippuria ja valkosipulia. Chilillä maustetut Arla Apetina -salaattijuustokuutiot sopivat mainiosti myös lämpimään ruoanvalmistukseen esim. lihapulla- tai mureketaikinan joukkoon. Valmistusmaa Tanska.

 • Arla Apetina Salaattijuustokuutio öljymarinadissa paahdettu chili 275 g

Lisäaineettomiin Arla Apetina® -tuorejuustoihin uusi maku – ananas

Suositussa Arla Apetina -tuorejuustosarjassa on nyt uusi maku, herkullinen ananas. Se on erityisesti leipomiseen sopiva uutuus. Kaikki Arla Apetina -tuorejuustot ovat lisäaineettomia. Huomaa kannen alla lehtinen vaihtuvalla reseptivinkillä! Valmistusmaa Tanska.

 • Arla Apetina Tuorejuusto ananas 200 g

Castello® tuorejuusto nyt myös ananas-mantelirouheella

Uusin tulokas koristeltujen tuorejuustojen sarjassa on Castello manteli ja ananas tuorejuusto. Se sopii herkutteluun, juustotarjottimelle tai pääsiäisen ruokapöytään. Tuote sisältää manteli-papayaa 15 % ja ananasta 7,5 %. Valmistusmaa Tanska.

 • Castello ananas ja manteli tuorejuusto 125 g

Arla Keittiö turkkilainen jogurtti 400 g – toimii ruoanlaitossa

Uudistettu Arla Keittiö -sarja korostaa luonnollisia raaka-aineita ja makuja ruoanlaitossa. Arla Keittiön uutuus on turkkilainen jogurtti, luonnollinen ja pehmeä, miedosti hapan ruokajogurtti. Turkkilainen ruokajogurtti toimii erinomaisesti ruoanlaitossa. Koostumukseltaan tasainen ja paksu Arla Keittiö turkkilainen ruokajogurtti sisältää rasvaa 10 % ja on laktoositon. Turkkilainen ruokajogurtti tasoittaa mukavasti mausteisia ruokia mutta kokeile myös välimerellisiin alkupaloihin ja dippeihin. Valmistuspaikka Sipoo.

 • Arla Keittiö Turkkilainen jogurtti 400 g

Arla Ingman Laktoositon ja vähäsuolainen voi 500 g

Uusi kaivattu vaihtoehto voivalikoimaan on laktoositon ja vähäsuolainen meijerivoi. Vähäsuolaisuutensa (0,8 %) vuoksi uusi voi sopii erityisesti leivontaan. Samalla kaikki Arla Ingman meijerivoit saivat uuden raikkaan pakkausilmeen. Valmistuspaikka Sipoo.

 • Arla Ingman Laktoositon vähäsuolainen meijerivoi 500 g

Arla® Natura normaalirasvainen kermajuusto

Suosittu Arla Natura Kermajuusto -sarja täydentyy nyt normaalirasvaisella kermajuustolla. Nimensä mukaisesti Arla Natura -kermajuusto on myös lisäaineeton. Luonnollisen mieto ja maukas Natura kermajuusto on koko perheen juusto. Laktoositonta Arla Natura kermajuustoa on saatavana 500 g ja 1 kg pakkauksissa.

 • Arla Natura Kermajuusto 500 g
 • Arla Natura Kermajuusto 1 kg

Emmental juustotyyppi on yksi Suomen suosituimmista juustoista. Valinnanvaraa on pienistä viipalepakkauksista aina isoon 600 g palaan. Lisäksi Arla Sinileima emmentaljuustoissa on nyt uusi parempi maku!

Arla Perhe-emmentalviipaleet 300 g ja pala 600 g

Tuttu Arla Perhe-emmental on mieto koko perheelle sopiva arkijuusto. Perhe-emmentalia löytyy sekä 150 g kätevässä uudelleen suljettavassa pakkauksessa että 600 g palana. Laktoosittomat Perhe-emmental juustot ovat myös säilöntäaineettomia. Valmistusmaa Saksa.

Arla Emmental raaste 350 g

Aromikas Emmental juustoraaste sopii kaikkeen ruoanlaittoon. Laktoositon. Valmistusmaa Saksa.

Arla Emmental Sinileimaviipaleet 150 g

Pieneen talouteen tai retkelle mukaan kätevä uudelleen suljettava pieni juustopakkaus. Maukkaat 150 g Arla Emmental Sinileimaleimaviipaleet ovat myös laktoosittomia. Valmistumaa Saksa.

Arla Emmental Sinileima 300 g ja 600 g

Suomalaiseen makuun kehitetty uusi Arla Sinileima Emmental sekä 300 g että 600 g pala. Laktoositon. Valmistusmaa Saksa.

Arla Emmental-Edam 350 g raaste

Arla emmental-edam -juustoraaste sopii mainiosti esim. pizzoihin. Laktoositon. Valmistusmaa Saksa. 

 • Arla Emmental Sinileima 600 g
 • Arla Emmental Sinileima 300 g
 • Arla Emmental raaste 350 g
 • Arla Emmental-Edam raaste 350 g
 • Arla Emmental Sinileima viipale 150 g
 • Arla Perhe-emmental viipale 300 g
 • Arla Perhe-emmental 600 g

Sulatejuustolevitteet nyt Arla Pohjanpoikaa®

Herkullisissa kermajuustopohjaisissa sulatejuustolevitteissä löytyy valinnanvaraa joka lähtöön. Arla Pohjanpoika maustamattomissa sulatejuustolevitteissä on normaalirasvainen ja kevyt 17 % vaihtoehtoehto. Lisäksi maustetuissa Arla Pohjanpoika -sulatejuustolevitteissä (17 %) löytyvät sinappikinkku, savuporo-kevätsipuli ja lohi. Kaikki Arla Pohjanpoika -sulatejuustolevitteet ovat vähälaktoosisia. Säilöntäaineettomia sulatejuustoja ovat Arla Pohjanpoika maustamattomat ja Arla Pohjanpoika lohi. Valmistuspaikka Tanska.

 • Arla Pohjanpoika Maustamaton 250 g
 • Arla Pohjanpoika Maustamaton 17 % 250 g
 • Arla Pohjanpoika Sinappikinkku 17 % 250 g
 • Arla Pohjanpoika Savuporo-kevätsipuli 17 % 250 g
 • Arla Pohjanpoika Lohi 17 % 250 g

Perinteinen Ingman Susette saa rinnalleen herkullisen maun – nougatin

Ingman Susette on täyteläinen, kermaruusukkeella koristeltu vähälaktoosinen vanukas aikuiseen makuun. Uusi herkullinen Susette Nougat -kermavanukas valmistetaan luontaisilla aromeilla, ei sisällä pähkinää tai mantelia. Valmistuspaikka Sipoo.

 • Ingman Susette Nougat 125 g, Into

Susette Choco Dream – uutena makuna elegantti minttu-suklaa

Minttu-suklaa sopii täydellisesti Susette Choco Dream -sarjan hienostuneeseen makumaailmaan. Uusi maku minttu-suklaavanukas on täyteläisen suklainen, se sisältää aitoa suklaata 5 %. Koko Susette Choco Dream -sarja on vähälaktoosinen ja valmistuksessa on käytetty vain luontaista aromia. Maista ja ihastu! Valmistuspaikka Sipoo.

 • Arla Ingman Susette Choco Dream minttu-suklaavanukas 100 g, Into

Tropicana® Orange Smooth Style 1 L

Tropicanan ylivoimainen maku syntyy 100 % tuorepuristetuista hedelmistä mitään lisäämättä, mitään poistamatta. Tropicanan valikoimissa on 10 eri makuvaihtoehtoa ja nyt uutuusmakuna Tropicana Smooth Style appelsiinitäysmehu ilman hedelmälihaa. Valmistusmaa Ranska.

 • Tropicana Smooth 1 L

   

 Tuotetiedustelut: etunimi.sukunimi(at)arlafoods.com

 • Ruoanvalmistus: Päivi Piirala
 • Jogurtit/viilit/vanukkaat: Anne Viitanen
 • Keltaiset juustot: Harri Kähkönen
 • Erikoisjuustot ja rasvat: Laura Kasila
 • Foodservice ja maidot: Sanna Heikfolk
 • Mehut: Heidi Heikkilä

Kuvatiedustelut: www.arlaingman.fi/kuvapankki

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja

Liittyvä Dokumentit