Uutiset

Arla Ingmanin kesäuutuudet nyt kaupoissa

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla Ingmanin kesäuutuudet sisältävät herkullisia tuotteita niin terveelliseen arkeen kuin pieneen herkutteluunkin. Tutustu ja ihastu! Tarkempaa tuotetietoa löydät kotisivuiltamme kohdasta Tuotteet.

Arla Ingman Luonto+ lisäaineettomat 180 g jogurtit ja uudet proteiinipitoiset välipalarahkat

Vain jogurttia, marjoja ja hedelmiä sekä ripaus sokeria, siitä on tehty Arla Ingman Luonto+ lisäaineeton jogurtti. Nyt suositut maut mango ja vadelma-guava ovat saatavana myös 180 g pikareissa. Raikkaat lisäaineettomat jogurtit sisältävät runsaasti marjaa ja hedelmää sekä vatsaystävällisiä Asidofilus ja Bifidus -maitohappobakteereja. Luonto+ jogurtit valmistetaan Sipoossa ja pakataan kierrätettäviin kartonkipäällysteisiin pikareihin.

  • Arla Ingman Luonto+ Lisäaineeton mangojogurtti 180 g
  • Arla Ingman Luonto+ Lisäaineeton vadelma-guavajogurtti 180 g

Aktiivisille, urheilullisille ja terveellisyyttä arvostaville kuluttajille uusi proteiinipitoinen välipalarahka. Täysin lisäaineeton ja vähälaktoosinen herkku sisältää myös vatsaystävällisiä Asidofilus ja Bifidus -maitohappobakteereita. Maistuvat kolme makuvaihtoehtoa: vanilja, mustikka-karhunvatukka ja mansikka-omena sisältävät runsaasti marjaa tai hedelmää. Kotimaiset, runsas proteiiniset välipalarahkat valmistetaan Sipoossa.

  • Arla Ingman Luonto+ Vaniljavälipalarahka 150 g, into
  • Arla Ingman Luonto+ Mustikka-karhunvatukkavälipalarahka 150 g, into
  • Arla Ingman Luonto+ Mansikka-omenavälipalarahka 150 g, into

Arla Ingmanin uudet laktoosittomat jogurtit ja 1 % kerrosviilit

Uusissa Arla Ingman laktoosittomissa jogurteissa löytyy neljä herkullista makua. 150 g pikareissa on saatavana vadelma ja persikka-mango sekä kilon pakkauksissa mustikka-vanilja ja mansikka-metsämansikka. Jogurttiuutuudet sisältävät vain luontaisia aromeja ja ovat säilöntäaineettomia. Uudet laktoosittomat jogurtit valmistetaan Sipoossa.

  • Arla Ingman Laktoositon vadelmajogurtti 150 g
  • Arla Ingman Laktoositon persikka-mangojogurtti 150 g
  • Arla Ingman Laktoositon mustikka-vanilja 1 kg
  • Arla Ingman Laktoositon mansikka-metsämansikka 1 kg

Laktoosittoman kerrosviilisarjan herkulliset uudet makuyhdistelmät kerrosviileissä ovat karpalo-vanilja ja omena-kaura. Aidolla sokerilla makeutetut kerrosviilit sisältävät vain luontaisia värejä ja -aromeja. Vähärasvaiset, suomalaiset kerrosviilit valmistetaan Sipoossa.

  • Arla Ingman 1 % Laktoositon karpalo-vaniljakerrosviili 180 g
  • Arla Ingman 1 % Laktoositon omena-kaurakerrosviili 180 g

Terveysvaikutteiset Arla Ingman aktiivipiimät

Lempeän makuiset uudet rasvattomat Arla Ingman aktiivipiimät maistuvat koko perheelle ruoka-juomana tai aamupalalla. Aktiivipiimät sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän aktiivisia luonnollisia bakteereita: Lactobacillus casei F19, Lactobacillus acidofilus LA5 ja Bifidobacterum lactis BB12. D-vitamiinin lisäksi ne sisältävät 50 % enemmän kalsiumia kuin tavallinen piimä. Vaihtoehtoina maustamaton ja vaniljalla maustettu aktiivipiimä. Kokeile vaniljapiimää murojen tai myslin kanssa, ”sheikkaa” pirtelöön tai smoothieen! Vähälaktoosiset kotimaiset aktiivipiimät valmistetaan Hämeenlinnan meijerissä suomalaisesta maidosta.

  • Arla Ingman Aktiivipiimä 1 L, into
  • Arla Ingman Aktiivipiimä vanilja 1 L, into

Aidoista marjoista valmistetut uudet marjakeitot

Uudet sokerilla maustetut marjakeitot mustikka-karpalo, raparperi-mansikka ja ruusunmarja- kau-ra sisältävät C-vitamiinia ja luonnon omia flavonoideja. Saatavana myös kevyt, sokeroimaton mar-jakeittouutuus vadelma-mustikka. Aidoista marjoista valmistetut maukkaat marjakeitot sopivat puuron kanssa, pirtelöön/smoothieen tai jopa jäätelöannoksiin. Uudelleensuljettavat ja kierrätettävät pakkaukset ovat helppokäyttöisiä. Marjakeittouutuudet valmistetaan Sipoossa.

  • Arla Ingman Mustikka-karpalokeitto 1 kg
  • Arla Ingman Raparperi-mansikkakeitto 1 kg
  • Arla Ingman Ruusunmarja-kaurakeitto 1 kg
  • Arla Ingman Kevyt vadelma-mustikkakeitto 1 kg

Arla Keittiö leivontarahkoihin uusi kesämaku – Raparperi-mansikka

Reilusti raparperia ja mansikkaa sisältävä täyteläinen rahka sopii jälkiruokiin ja täytteisiin. Maustettu rahka sopii erinomaisesti myös uunin lämpöön. Vähälaktoosinen kotimainen makurahka valmistetaan Sipoossa luontoystävälliseen pakkaukseen.

  • Arla Keittiö Maustettu rahka Raparperi-Mansikka 200 g

Arla Ingman Ihana-jogurtteja nyt myös 180 g pikareissa

Ihana-jogurttiuutuus on Tangeriini-juustokakku, valloittava Tangeriini-mandariinilla höystetty juustokakun makuinen jogurtti. Supersuosittua uuniomenajogurttia on saatavana nyt myös pienemmässä pakkauskoossa, 180 g purkeissa. Samettisen pehmeät ja täyteläiset Ihana-jogurtit ovat vähemmän makeita, säilöntäaineettomia ja vähälaktoosisia herkkuja. Ihana-jogurtit pakataan kierrätettävään kartonkipäällysteiseen pakkaukseen ja valmistetaan Sipoossa.

  • Arla Ingman Ihana Tangeriini-juustokakkujogurtti 180 g, into
  • Arla Ingman Ihana Uuniomenajogurtti 180 g, into

Susette Choco Dream – vastaus suklaisiin unelmiin

Uusi täyteläinen Susette Choco Dream aikuiseen makuun sisältää peräti 5 % aitoa suklaata. Uu-tuusvanukkaassa on kevyesti vaahdotettu, ilmava rakenne, joka suorastaan sulaa suuhun. Perinteisestä Susette vanukkaasta poiketen siinä ei ole kermavaahtoruusuketta. Löydä suosikkisi kolmesta herkullisesta mausta: täyteläinen suklaa, hienostunut appelsiini-suklaa ja moderni cappuccino-suklaa. Kotimaiset, vähälaktoosiset herkut valmistetaan Sipoossa.

  • Arla Ingman Susette Choco Dream suklaavanukas 100 g, into
  • Arla Ingman Susette Choco Dream cappuccinosuklaavanukas 100 g, into
  • Arla Ingman Susette Choco Dream appelsiini-suklaavanukas 100 g, into

Arla Apetina® uutuus grillijuusto kesän hitti

Monikäyttöinen ja trendikäs juustouutuus erityisesti kesäkeittiöön on Arla Apetina Grillijuusto. Helposti grillattava juusto sisältää runsaasti proteiinia ja sopii hyvin kalan tai lihan seuraan.

  • Arla Apetina Grill Cheese 240 g grillijuusto

Ihanat Arla Apetina® Mozzarellat Italiasta

Arla Apetina Mozzarella piccolo helmet ja Arla Apetina Mozzarella da cucina viipaleet ovat kaksi aidosti italialaista Mozzarella-juustouutuutta. Sopivat salaatteihin, keittoihin ja viipaleet lisäksi lämpimiin voileipiin tai pizzoihin. Maista ja ihastu!

  • Arla Apetina Mozzarella piccolo 150 g helmet
  • Arla Apetina Mozzarella da cucina 175 g viipaleet

Täyteläinen Kadett on kypsynyt

13 viikkoa kypsytetty uutuus täydentää Kadett-juustoperheen täyteläisellä maullaan. Säilöntäaineeton ja laktoositon juusto on kätevässä uudelleensuljettavassa pakkauksessa. Kaikki Kadett-juustot valmistetaan Ruotsissa ja juustoja on saatavana palana, viipaleina, luomuna ja eri rasvaprosenteilla. Kokeile ja löydä oma suosikkisi!

  • Arla Kadett 500 g

Ainutalaatuinen uutuus – Mieto God Morgon® Bifido

God Morgon Bifido on vatsalle hyvää tekeviä probioottisia bakteereita sisältävä mieto täysmehu, jonka maku on puhtaan raikas. Kuten kaikki God Morgon -täysmehut, nämäkin sisältävät 100 % hedelmää ilman lisättyä sokeria. Bifido mehu-uutuudet omena- ja appelsiinitäysmehut sisältävät runsaasti hedelmälihaa. Kaikki God Morgon -täysmehut pakataan käteviin uudelleensuljettaviin ja kierrätettäviin korkkipakkauksiin.

  • God Morgon Bifido Mild Apple omenatäysmehu 1 L
  • God Morgon Bifido Mild Orange appelsiinitäysmehu 1 L

Tuorepuristettu God Morgon uutuus

Uusi lämminmehuhyllystä myytävä God Morgon mehu on 100% tuorepuristettua täysmehua, jota ei ole valmistettu tiivisteestä. Aivan samalla tavalla kuin kuori suojaa hedelmää, suojaa uusi pakkauksemme mehua niin, että se säilyy tuoreena huoneenlämpötilassakin. Suosittelemme kuitenkin, että mehu nautitaan kylmänä.

Tuorepuristettu God Morgon mehusarjaan kuuluu kaksi raikasta makua: tuorepuristettu appelsii-nitäysmehu ja tuorepuristettu omenatäysmehu, jotka sisältävät runsaasti hedelmälihaa.

  • God Morgon lämpimästä myytävä tuorepuristettu Appelsiinitäysmehu 1 L
  • God Morgon lämpimästä myytävä tuorepuristettu Omenatäysmehu 1 L

Luomu uutuus

Luomuvalikoima laajenee myös mehuissa. God Morgonin luomu-uutuus on omena-appelsiini-porkkana-sitruunatäysmehu.

  • God Morgon Luomu Omena-appelsiini-porkkana-sitruunatäysmehu 1 L

Isommat pakkaukset

Isompi pakkauskoko 1,75 litraa sopii erityisesti lapsiperheille. Uutuudet Appelsiini-verigreippi ja omenatäysmehu tässä pakkauskoossa sisältävät runsaasti hedelmälihaa ja ovat 100% hedelmää.

  • God Morgon Appelsiini-verigreippi 1,75 L
  • God Morgon Omenatäysmehu 1,75 L

Lisätietoja:

Arla Ingman Oy Ab

Minna Elovainio

tuoteviestintäpäällikkö

puh. +358 9 272 00248

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja

Liittyvä Dokumentit