Uutiset

Arla Ingmanilta kiinnostavia uutuuksia

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

 Arla Ingmanin syksyn uutuudet ovat täynnä kiinnostavia ja aidosti maukkaita tuotteita. Uudistunut Arla Keittiö -ruonvalmistussarja tuo onnistumisen iloa ja makunautintoja. Sarjan tuotteet sopivat monipuoliseen käyttöön ja kestävät kuumennusta. Samalla koko Arla Keittiö -ruoanvalmistussarjan ulkonäkö yhtenäistyi.

Entisestään monipuolinen jogurttivalikoima täydentyy mm. Stevia-uutuuksilla ja Luonto+ sarjan maustamattomalla proteiinijogurttilla. Myös juustojen ystäville löytyy uutuuksia arkeen ja juhlaan. Tutustu ja löydä omat suosikkisi! 

Arla Keittiö -ruoanvalmistussarjan uudet ruokakermat

Arla Keittiö Emmental ruokakerman sisältämä emmentaljuuston aito maku tuo täyteläisyyttä kastikkeisiin, keittoihin ja paistoksiin. Helppo lisätä esimerkiksi lasagneen, pastaan ja perunavuokiin.

Arla Keittiö Savujuusto ruokakerman sisältämä savujuuston aito maku antaa lempeän savun aromin kastikkeisiin ja paistoksiin. Kokeile sellaisenaan lohi- tai pastaruokien kanssa. Savujuusto ruokakerma sopii myös täydentämään riistaruokien maustamista.

Arla Keitti ö Valkohomejuusto ruokakerman sisältämä valkohomejuuston aito maku tuo hienostuneen vivahteen kastikkeisiin, keittoihin ja gratiineihin. Kokeile tomaattipohjaisiin ruokiin tai yhdistä erilaisiin yrtteihin.

Arla Keittiö Täyteläisellä ruokakermalla saat makua ja rakennetta erilaisiin ateriakokonaisuuksiin ja juhlaherkkuihin. Sopii kastikkeisiin, keittoihin ja uuniruokiin pehmentäen ja pyöristäen voimakkaita makuja.

Täyteläinen Arla Keittiö Crème fraiche 200 g

Korkeampi rasvaprosentti34 % takaa erinomaisen ja monipuolisen ruoanvalmistuksen. Into-vähälaktoosinen Arla Keittiö Crème fraiche pyöristää kasvis- ja riistaruokien makua sekä täydentää pihvikastikkeita. Kokeile itse!

Uudistuneet Arla Keittiö perinteinen smetana 120 g ja 300 g

Aromikas maku ja paksu koostumus ovat kuuluneet smetanaan jo vuodesta 1947, jolloin H. Ingman aloitti smetanan valmistuksen Sipoossa. Arla Keittiö perinteinen smetana kestää hyvin kuumennusta ja sopii erityisesti pitkään haudutettaviin pata- ja uuniruokiin. Vähälaktoosiset Arla Keittiö smetanat sopivat myös kylmien kalaruokien lisukkeeksi.

Toivottu uutuus Arla Keittiö Kermarahka 200 g

Täyteläisen kermainen mutta raikkaan hapokas Arla Keittiö kermarahka sopii leivontaan ja jälkiruokiin. Arla Keittiö kermarahka kestää hyvin kuumennusta uunin lämmössä. Kokeile juustokakkuun tai pannacottaan ja ihastu! Arla Keittiö ruoanvalmistussarja valmistetaan Sipoossa.

Uudet Arla Ingman Rasvattomat jogurtit makeutettu Stevia-makeutusaineella

Rasvattomien jogurttien sarjan uusi kevyt ja luonnollinen vaihtoehto: Stevia-makeutusaineella makeutettu rasvaton jogurtti. Uutuuksia löytyy kolme raikasta makua: persikka-passion, mustikka-banaani ja tropiikin hedelmät (mango ja passion). Maista ja löydä oma suosikkisi! Säilöntäaineettomat jogurtit valmistetaan Sipoossa.

Arla Ingman Luonto+ Maustamaton proteiinijogurtti 1 kg

Luonto+ sarjan uusi runsaastiproteiinia sisältävä jogurttisopii aktiivisille ja kunnostaan huolta pitäville jogurtin ystäville. Jogurtin sisältämä runsas ja hyvänlaatuinen maitoproteiini auttaa ylläpitämään lihasten ja luuston kuntoa. Vatsaystävällisiä Asidofilus ja Bifidus -maitohappobakteereita sisältävään proteiinijogurttiin ei ole lisätty lainkaan sokeria. Into-vähälaktoosinen jogurttivalmistetaan Sipoossa.

Raikkaat makuyhdistelmät uusissa Arla Ingman Luonto+ rasvattomissa 180 g jogurteissa

Arla Ingman Luonto+ Tyrni-appelsiini- ja ruusunmarja-omenakuitujogurtit antavat puhtia päivään. Vatsaystävälliset ja kuitupitoiset Luonto+ rasvattomat jogurtit ovat sopivia nautittavaksi aamu-, väli- tai iltapalaksi. Asidofilus ja Bifidus -maitohappobakteereja sisältävissä jogurteissa on lisäksi A-, E- ja D-vitamiineja. Luonto+ jogurtit sisältävät 30 % vähemmän sokeria ja ovat into-vähälaktoosisia. Arla Ingman Luonto+ -jogurtit valmistetaan Sipoossa.

Samettisen pehmeä Arla Ingman Ihana -jogurttisarja täydentyy kolmella uudella maulla

Vadelma-granaattiomena, pehmeä viinirypäle ja puolukka-Madagaskarin vanilja ovat Ihana-jogurttisarjan uudet täyteläisen pehmeät maut. Piristä päivääsi ihanalla välipalalla tai nauti jälkiruoaksi! Ihana, vähemmän makea jogurttiperhe on kokonaan säilöntäaineeton ja into-vähälaktoosinen. Arla Ingman Ihana -jogurtit valmistetaan Sipoossa.

Suosittu Arla Ingman Kalinka -jogurttisarjan ulkoasu sai uuden raikkaan ilmeen, sisältö sama tuttu; maukasta ja marjaisaa vaniljakerrosjogurttia.

Arla Natura Kermajuustoihin pidempään kypsytetty juusto nyt ilman lisäaineita

Vähintään 11 viikkoa kypsytetty Arla Natura 17 % kermajuustouutuus on saanut enemmän makua. Koko perheelle sopiva laktoositon kermajuusto on myös täysin lisäaineeton – ja siksi nimikin on nyt Arla Natura Kermajuusto. Arla saa tunnetusti kevytjuustotkin maistumaan ja pystyy antamaan tuotteille makutakuun. Maukkaan kypsytetyn Arla Natura Kermajuuston löydät nyt juustohyllyltä 900 g pakkauksessa. Valmistusmaa Tanska.

Ruoanvalmistukseen sopivat Arla Apetina -tuorejuuston uudet maut - India ja Rucola & Pesto

Lisäaineeton ja erityisesti ruoanlaittoon sopiva Apetina tuorejuustoperhe täydentyy kahdella uudella maulla. Mm. punaista currya ja chiliä sisältävä Apetina India tuorejuustolla saat potkua kanakeittoon ja Apetina Rucola & Pestolla maustat mukavastipastan. Valmistusmaa Tanska.

Kermaiset ja täyteläiset Castello Jersey -homejuustoilla luksusta illanistujaisiin

Castello Jersey -homejuustojen täyteläisen maun salaisuus on Jersey-lehmien maidossa. Kermaisen täyteläi-nen maku tarjoaa vastustamattoman makunautinnon Castello Jersey Mild sini-valkohomejuuston ja Castello Jersey Crème valkohomejuuston parissa. Kokeile uutuuksia esimerkiksi tuoreiden viikunoiden tai apriikoosihillon kanssa. Valmistusmaa Tanska.

Uudistetussa God Morgon Trooppisessa mehussa uusi makuyhdistelmä

Uusi ja parannettu maku syntyy eksoottisella appelsiini -mango - passion -makuyhdistelmällä. God MorgonTrooppinen monihedelmätäysmehu sisältää runsaastihedelmälihaa ja vain hedelmien omaa sokeria. Raikas ja täyteläinen God Morgon -mehu - aamumehu parhaimmillaan. Valmistusmaa Tanska.

Tarkempaa tuotetietoa löytyy nettisivuiltamme www.arlaingman.fi /Tuotteet

Inspiroidu resepteistämme: www.arlaingman.fi /Arlakeittiö

Lisätietoja:

Arla Ingman Oy Ab

Minna Elovainio

tuoteviestintäpäällikkö

puh. +358 9 272 00248

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja

Liittyvä Dokumentit