Lehdistötiedote

Arla Ingmanin ja Osuuskunta Maitomaan yhteistyö raejuuston valmistuksen osalta loppuu

Arla Ingman on kevään aikana neuvotellut yhteistyön eri vaihtoehdoista yhteistyömeijerinsä Osuuskunta Maitomaan kanssa. Eilen päättyneissä neuvotteluissa ei päästy yhteisymmärrykseen raejuuston valmistuksen jatkumisesta Osuuskunta Maitomaan meijerissä. Sen sijaan yhteistyö maidon pakkaamisen osalta Suonenjoella jatkuu toistaiseksi.

Arla Ingmanin raejuuston valmistaminen päättyy Osuuskunta Maitomaan meijerissä kesän aikana. Jatkossa Arla Ingmanin raejuusto valmistetaan Arlan Skövden meijerissä Ruotsissa.

- Pitkään jatkunut hintakilpailu on heikentänyt kannattavuuttamme. Meidän täytyy löytää tehokkaampia tapoja toimia. Yhteistyömme Osuuskunta Maitomaan kanssa on toiminut hyvin, ja on valitettavaa, että emme päässeet sopimukseen raejuuston valmistuksen jatkumisesta Suonenjoella, sanoo Arla Ingmanin toimitusjohtaja Robert Ingman.

- Emme löytäneet ratkaisua, joka olisi ollut maidontuottajiemme edun mukaista tässä asiassa. Yhteistyömme tältä osin päättyy, mikä on sinällään valitettavaa, mutta tehty ratkaisu mahdollistaa myös uudenlaisia toimintamalleja Maitomaalle, sanoo Osuuskunta Maitomaan toimitusjohtaja Mikko Sairanen.   

Lisätietoja:
Robert Ingman, toimitusjohtaja, Arla Ingman Oy Ab, puh. 050 1621
Mikko Sairanen, toimitusjohtaja, Osuuskunta Maitomaa, puh. 050 350 9669

Arla Ingman on yksi Suomen johtavista meijerialan yrityksistä, jonka tuotteet ovat Lähempänä Luontoa™.


Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja