Luonnollisen hyvää koko perheelle

Arla Luonto+ on hyvinvointiin ja kestävään kehitykseen keskittyvä jogurttisarja koko perheelle. Tuotteet on kehitetty alusta asti kuluttajien kanssa ja ovat täysin kotimaisia. Kaikki tuotteet ovat myös laktoosittomia sekä sisältävät luustolle tärkeää kalsiumia ja D-vitamiinia.

Arla Luonto+ sarjan tuotteet tunnistaa purkeissa seikkailevista veikeistä Luonto+ linnuista sekä siitä, että tuotteissa ei ole lainkaan lisäaineita ja makeus tuotteisiin saadaan vain hedelmien sokereista. Makuprofiili tuotteissa on aina miedon herkullinen ja ei niin makea. Ne ovat siis luonnollisen hyviä.

Vain hedelmien sokeria
Asidofilus- ja Bifido-bakteerit
Ei lisäaineita tai muutakaan ylimääräistä

Kierrätettävät pakkaukset

Arla Luonto+ haluaa olla mukana edistämässä kestävää kehitystä ja kierrätyskulttuuria Suomessa. Suomen ensimmäinen kartonkijogurttipurkki lanseerattiin 2019. Kippo ja kansi voidaan kierrättää kartonkikeräyksessä. Näistä löytyvät tutut 175g Arla Luonto+ jogurtit. Kaikki Arla Luonto+ purkit ovat kierrätettäviä. Harjakattoiset purkit ovat kokonaan 100 % puuperäisiä pintaa myöden.

Usein kysytyt kysymykset: Luonto+ kartonkiset jogurttipurkit

Opi kierrättämään pelaamalla

Isommista Luonto+ -pakkauksista löydät myös ohjeet hauskaan kierrätyspeliin, jossa voi opetella kiertotalouteen liittyviä asioita erilaisten viihdyttävien tehtävien kautta. Kierrätyspelin löydät Arla Luonto+ 1kg mustikan, mangon ja päärynän pakkauksista.

Luonnonjogurttia & Hedelmiä

Arla Luonto+ -jogurtit valmistetaan samettisen sileästä luonnonjogurtista sekä tilkkasesta hedelmämehua ja hedelmä- tai marjasosetta. Tästä reseptistä syntyy niiden lempeän luonnollinen makeus. Maista mangoa, banaania, päärynää, mehevää mustikkaa, makeaa mansikkaa, valloittavaa vadelmaa tai vaniljaa ja ihastu!

Uutuus!

AB-smoothiet ilman lisättyä makeutusta

Parempi vaihtoehto kiireiseen välipalahetkeen niin aikuisille kuin lapsille. Arla Luonto+ smoothiet sisältävät vain luonnonjogurttia, asidofilus- ja bifidobakteereja sekä hedelmää, ei muuta! Ei siis lainkaan lisättyä sokeria, lisäaineita, makeutusaineita tai muuta ylimääräistä. Smoothiet asustelevat kätevissä 5dl pakkauksissa, jotka ovat 100% puuperäisiä pintaa myöden.

Arla Luonto+ tuotteet