Ingmariini Paahdettu saa makunsa, kun perinteiseen Ingmariiniin lisätään ruskistettua voita. Paahdettu on täyteläinen elämys nautiskeltuna leivän päällä, mutta myös lisäaineetonta hyvää ruoanlaittoon ja leivontaan. Ingmariini Paahdetun makua voi kuvailla paahteiseksi, karamellimaiseksi ja pähkinäiseksi, mutta varmaa on, että se on täydellinen nautinto!
Ravintosisältö per 100 g
energia 2785 kJ / 677 kcal
rasvaa 75 g
josta tyydyttyneitä rasvoja 33 g
hiilihydraatti 0.3 g
josta sokereita 0.3 g
proteiinia 0.3 g
suola 1.2 g
D-vitamiini 20 µg (400.0%*)
A-vitamiini 950 µg (119.0%*)
*% Päivittäisestä saantisuosituksesta.
Ainesosat
Voi, kovettamaton rapsiöljy, vesi, kirkastettu ruskistettu voi (13%), suola (1,2%), A- ja D-vitamiini. Rasvaa 75 %. Sisältää 49 % maitorasvaa ja 26 % rapsiöljyä. Vähälaktoosinen (laktoosia 0,3g/100g) ja lisäaineeton.
Allergiaseloste
Maito, Laktoosi