Heritage Label

HERITAGE LABEL - HALUTUIMMAT JUUSTOUUTUUDET VUOSISATOJEN TAKAA

Tunnetko juustot, jotka esi-isämme ovat todenneet maukkaiksi jo satoja vuosia sitten? Heritage Label -juustoperheen jokainen juusto on valmistettu alkuperämaassa perinteisten menetelmien mukaan. Jokaisella on oma tarinansa, persoonallisuutensa ja makunsa vuosisatojen takaa. Höylää hieman parempaa juustoa jokapäiväiselle leivällesi, kuin vanhoina hyvinä aikoina konsanaan! Heritage Label -juustot ovat olleet suosittuja silloin, ja ovat sitä yhä. Sillä maailma voi muuttua, mutta hyvä maku pysyy.

LÖYDÄ OIKEA JUUSTO LEIVÄLLESI

Cheddar – Makeahko ja maukas

On mahdotonta ajatella hampurilaista, juustonaksuja tai elämää ilman cheddaria. Kuningas Henry II teki juustoleipänsä cheddarista jo tuhat vuotta sitten. Henry oli varsinainen trendsetteri: Cheddar on nykymaailman suosituin juusto! Onnellista on, ettet tarvitse enää edes omaa lehmää saati tippukiviluolaa kirnuineen nauttiaksesi perinteisestä, makeahkon maukkaasta cheddar-leivästä.

Präst – Kermainen ja luonteikas

Präst-juustoleipä kädessä on mukavampi hoidella asioita, vaikka veroja sillä ei enää voikaan maksaa. Kermainen ja luonteikas maku on saanut satoja vuosia papit antamaan synnit anteeksi ja auttanut ihmistä keskittymään konnankoukkujen sijaan olennaiseen; juustoleivistä nauttimiseen.

Bergkäse - Täyteläinen ja vivahteikas

Bergkäse-juustossa on ylivoimainen maku arvostetulta Allgaun juustonvalmistusalueelta. Alpeilla kasvavat villiyrtit ovat lehmien kestosuosikkeja. Ravinteikkaiden yrttien raakamaitoon antamat ainutlaatuiset vivahteet ovat maustaneet jo 150 vuoden ajan tämän kovan juuston. Täyteläisestä bergkäse-leivästä voi nauttia myös silloin, kun ei satu istuskelemaan vuoren rinteellä vähintään 800 metrin korkeudessa lehmälauman kera.

Havarti - Kermainen ja maukas

Tämä Havarti-juusto on tanskalainen versio Tilsit-juustosta, joka kehitettiin vuoden 1853 tietämillä. Vuodesta 1952 lähtien juusto on tunnettu ja markkinoitu maailmanlaajuisesti nimellä Havarti. Juusto on nimetty Havartiksi kunnianosoituksena juuston valmistuksen kehitystyötä kohtaan Tanskassa, jota Hanne Nielsen johti Havarti-nimisellä tilallaan.

Halutuin juustouutuus vuodelta 1840.
Halutuin juustouutuus vuodelta 1170.
Heritage Label Kaikki Heritage Label tuotteet