Heritage Label

HERITAGE LABEL - HALUTUIMMAT JUUSTOUUTUUDET VUOSISATOJEN TAKAA

Tunnetko juustot, jotka esi-isämme ovat todenneet maukkaiksi jo satoja vuosia sitten? Heritage Label -juustoperheen jokainen juusto on valmistettu alkuperämaassa perinteisten menetelmien mukaan. Jokaisella on oma tarinansa, persoonallisuutensa ja makunsa vuosisatojen takaa. Höylää hieman parempaa juustoa jokapäiväiselle leivällesi, kuin vanhoina hyvinä aikoina konsanaan! Heritage Label -juustot ovat olleet suosittuja silloin, ja ovat sitä yhä. Sillä maailma voi muuttua, mutta hyvä maku pysyy.

LÖYDÄ OIKEA JUUSTO LEIVÄLLESI

Cheddar – Makeahko ja maukas

On mahdotonta ajatella hampurilaista, juustonaksuja tai elämää ilman cheddaria. Kuningas Henry II teki juustoleipänsä cheddarista jo tuhat vuotta sitten. Henry oli varsinainen trendsetteri: Cheddar on nykymaailman suosituin juusto! Onnellista on, ettet tarvitse enää edes omaa lehmää saati tippukiviluolaa kirnuineen nauttiaksesi perinteisestä, makeahkon maukkaasta cheddar-leivästä.

Havarti - Kermainen ja maukas

Tämä Havarti-juusto on tanskalainen versio Tilsit-juustosta, joka kehitettiin vuoden 1853 tietämillä. Vuodesta 1952 lähtien juusto on tunnettu ja markkinoitu maailmanlaajuisesti nimellä Havarti. Juusto on nimetty Havartiksi kunnianosoituksena juuston valmistuksen kehitystyötä kohtaan Tanskassa, jota Hanne Nielsen johti Havarti-nimisellä tilallaan.

Halutuin juustouutuus vuodelta 1840.
Heritage Label Kaikki Heritage Label tuotteet