Arla Ihana

Jokainen nainen on Ihana nainen juuri sellaisena kuin on. Ja jokainen nainen ansaitsee maailman parasta hoitoa ja tukea syövän kohdatessaan. Arla Ihana on mukana Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksessä ja lisäämässä tietoisuutta rintasyövästä.

IHANA NAINEN

Oman kehon pysyvä muutos on jokaiselle kova paikka. Jokainen ihminen on ihana, vaikka keho ja mieli olisivatkin kokeneet kovia.

Ihana Nainen -projektin tavoitteena on vangita ihmisen kokonaisvaltainen kauneus, joka kumpuaa usein ulkoista kauneutta syvemmältä – ihmisen persoonasta, kokemuksista ja asenteesta.

Vapaan Taidekoulun opiskelijat kuvaavat teoksissaan rintasyöpäleikkauksen läpikäyneen naisen. Elävänä mallina poseerasi Marjut Keski-Korpi, joka on Loving white style -blogissaan kertonut avoimesti rintasyövästään.

Kaikki Ihana Nainen -projektin taulut ovat myytävänä, ja niiden tuotot lahjoitetaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen naisten syöpien tutkimukseen.

Ihana nainen -näyttely

Ihana Nainen -projektin teokset ovat näytteillä Sanomatalossa (Töölönlahdenkatu 2, Helsinki) 12.-19.10.2018. Tervetuloa!

Lisää tapahtumasta

Arla Ihana 💗 Roosa nauha

Arla Ihana on mukana Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksessä, jonka avulla tuetaan naisten syöpien tutkimusta. Yhdestä Arla Ihana Greek-style jogurtti vadelma-valkosuklaakakku -kampanjatuotteesta lahjoitetaan yksi euro Roosa nauha -keräykseen. 

Jäätelömaailman inspiroimat maut

Ihanaa herkuteltavaksi - yksin tai kaksin! Kaksi raikkaan herkullista makua: sitruunapiirakka ja mansikka-lime. Joko olet kokeillut?

#arlaihana Instagramissa

Ei muulla väliä, kunhan on ihanaa.

Arla Ihana Kaikki Arla Ihana tuotteet