Arla Ihana

Jokainen nainen on Ihana nainen juuri sellaisena kuin on. Ja jokainen nainen ansaitsee maailman parasta hoitoa ja tukea syövän kohdatessaan. Arla Ihana on mukana Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksessä ja lisäämässä tietoisuutta rintasyövästä.

IHANA NAINEN

Oman kehon pysyvä muutos on jokaiselle kova paikka. Jokainen ihminen on ihana, vaikka keho ja mieli olisivatkin kokeneet kovia.

Ihana Nainen -projektin tavoitteena on vangita ihmisen kokonaisvaltainen kauneus, joka kumpuaa usein ulkoista kauneutta syvemmältä – ihmisen persoonasta, kokemuksista ja asenteesta.

Vapaan Taidekoulun opiskelijat kuvaavat teoksissaan rintasyöpäleikkauksen läpikäyneen naisen. Elävänä mallina poseerasi Marjut Keski-Korpi, joka on Loving white style -blogissaan kertonut avoimesti rintasyövästään.

Kaikki Ihana Nainen -projektin taulut ovat myytävänä, ja niiden tuotot lahjoitetaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen naisten syöpien tutkimukseen.

Ihana nainen -hyväntekeväisyys-huutokauppa

Ihana Nainen -taulut myytiin projektin lopuksi Huuto.Netissä, ja tuotot lahjoitettiin lyhentämättöminä Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen naisten syöpien tutkimukseen.

Jäätelömaailman inspiroimat maut

Ihanaa herkuteltavaksi - yksin tai kaksin! Kaksi raikkaan herkullista makua: sitruunapiirakka ja mansikka-lime. Joko olet kokeillut?

#arlaihana Instagramissa

Ei muulla väliä, kunhan on ihanaa.

Arla Ihana Kaikki Arla Ihana tuotteet