Ihana

Ei muulla väliä, kunhan on ihanaa.

Samaan tapaan kuin arki on vain arkea, jogurttikin on usein vain jogurttia. Ei huonoa, mutta ei erityisen upeaakaan. Arlan Ihana-jogurtit ovat tähän muutos. Ihana on ennen maistamaton herkku, joka yllättää pehmeällä intensiivisyydellään. Ihana löytyy sieltä, mistä jogurtitkin.

Uutuus!

Ihana sorbet-style jogurtit

Kolme sorbet-jäätelöistä tuttua intensiivistä makua - kokeile, mikä on sinun suosikkisi!

Vie makuelämys uudelle tasolle!

Pakasta 2-3h
ja nauti sorbettina

Ihana kesäpäivän viilentäjä

Tökkää Ihana Sorbet jogurttipikariin jäätelötikku, pakasta 2-3 tuntia ja nauti ihanan viilentävästä herkusta!

Ihana
Greek Style –jogurtit

Ihana Greek Style -jogurttien intensiivinen makuelämys tarjoaa herkutteluhetken arjen keskelle. Kolme syntisen ihanaa makua kannustavat löysäämään nutturaa, nauttimaan elämästä ja hymyilemään vastaantulijoille, sillä Ihanan mielestä positiivisuus on päätös.

Ihana haluaa lisätä suomalaisten onnellisuutta hemmottelemalla makunystyröitä ja muistuttamalla elämän ihanista, herkullisista ja hassuista hetkistä.

Ei muulla väliä, kunhan on ihanaa.

Kuohkean pehmeä, samettisen täyteläinen

Ihana Greek Style -jogurteissa on käytetty aitoa kreikkalaista hapatetta, joka takaa jogurtille ihanan pehmeän koostumuksen. Jogurttipohja on myös täysin laktoositon.

Ylellinen pakkaus

Ihana Greek Style -jogurtit on pakattu ylellisen tyylikkäisiin, mustiin pakkauksiin. Pikarin pohjalta näkyvä herkullinen kerros hilloa johdattaa sinut suosikkimakusi äärelle.

Intensiiviset makuyhdistelmät

Ihana Greek Style -jogurteissa on kolme yllättävää makuyhdistelmää: lakritsi-sitruuna, mango-chili ja passionhedelmä.

Ihana jogurtti

Ihana jogurttien samettisen pehmeä rakenne ja klassiset makuyhdistelmät tarjoavat ripauksen ylellisyyttä jokaiseen päivääsi. Kuten muutkin Ihana-tuotteet, ne on valmistettu vain parhaista raaka-aineista. Ihana jogurtteja on saatavilla riittoisassa kaatopakkauksessa ja ne ovat laktoosittomia.

Arla Ihana Kaikki Arla Ihana tuotteet