Ei muulla väliä, kunhan on ihanaa.

Jäätelömaailman inspiroimat maut

Ihanaa herkuteltavaksi - yksin tai kaksin! Kaksi raikkaan herkullista makua: sitruunapiirakka ja mansikka-lime. Joko olet kokeillut?

#arlaihana Instagramissa

Arla Ihana

Jokainen nainen on Ihana nainen juuri sellaisena kuin on. Ja jokainen nainen ansaitsee maailman parasta hoitoa ja tukea syövän kohdatessaan. Arla Ihana oli syksyllä 2018 mukana Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksessä ja lisäämässä tietoisuutta rintasyövästä.

IHANA NAINEN

Oman kehon pysyvä muutos on jokaiselle kova paikka. Jokainen ihminen on ihana, vaikka keho ja mieli olisivatkin kokeneet kovia.

Ihana Nainen -projektin tavoitteena on vangita ihmisen kokonaisvaltainen kauneus, joka kumpuaa usein ulkoista kauneutta syvemmältä – ihmisen persoonasta, kokemuksista ja asenteesta.

Vapaan Taidekoulun opiskelijat kuvaavat teoksissaan rintasyöpäleikkauksen läpikäyneen naisen. Elävänä mallina poseerasi Marjut Keski-Korpi, joka on Loving white style -blogissaan kertonut avoimesti rintasyövästään.

Kaikki Ihana Nainen -projektin taulut ovat myytävänä, ja niiden tuotot lahjoitetaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen naisten syöpien tutkimukseen.

Ihana nainen -hyväntekeväisyys-huutokauppa

Ihana Nainen -taulut myytiin projektin lopuksi Huuto.Netissä, ja tuotot lahjoitettiin lyhentämättöminä Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen naisten syöpien tutkimukseen.

Arla Ihana Kaikki Arla Ihana tuotteet