RUOKI SUOLISTOASI*, Nauti elämästä ja voi hyvin!

Arla Got Guts? on Arlan kaikin puolin täydellinen jogurttisarja. Tuotteet on kehitetty alusta asti Suomessa suomalaisille kuluttajille ja valmistetaan kotimaisesta maidosta Sipoossa Arlan meijerissä.

Meidän jokaisen sisällä on rikas ja monimuotoinen mikrobiomi ekosysteemissä, joka saa meidät kukoistamaan. Terveellisten elämäntapojen lisäksi tätä ekosysteemiä tulee ruokkia monipuolisesti.

Tuote sisältää 50 miljardia tutkittua Bifidobacterium lactis B420™-bifidobakteeria, ravintokuitua ja kalsiumia*, joka tukee ruoansulatuksen normaalia toimintaa ja D-vitamiinia, joka tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Got Guts flowers.png

50 miljardia bifidobakteeria per annos
Kuitua
Ilman lisättyä sokeria
Arla Got Guts?

Ruoki suolistoasi­, nauti elämästä ja voi hyvin!

BIFIDOBAKTEEREJA JA KUITUJA

Jokainen Arla Got Guts? – purkki sisältää 50 miljardia tutkittua elävää Bifidobacterium lactis B420™- bifidobakteeria ja liukoista ravintokuitua.

Bifidobakteerit ovat mikrobeja, joita löytyy luonnollisesti terveen ihmisen suolistosta. Näitä bifidobakteereja kannattaa tuoda lisää suolistoosi syömällä mm. bifidobakteereita sisältäviä tuotteita.

Arla Got Guts? jogurteissa oleva B420-bifidobakteeri kuuluu bifidobakteerien sukuun. Tätä kyseistä B420 bifidobakteeria on Suomessa tutkittu 10v ajan.

Arla Got Guts -jogurteissa on myös liukoista kuitua. Kuidut ovat tärkeä osa monipuolista ja terveellistä ruokavaliota. Suolistobakteerit käyttävät myös kuitua ravintonaan.

Lue lisää elintarvikkeiden hyväksytyistä terveysväitteistä

Pitkään tutkittu B420-maitohappobakteeri (B420™)

  • sitkeä bakteeri, joka säilyy hengissä myös haastavissa olosuhteissa ruoansulatuskanavassa
  • bakteeri pystyy tarttumaan suoliston pintaan ja asettumaan väliaikaisesti osaksi omaa bakteeristoa
  • bakteerista ei voi saada yliannostusta, joten sitä sisältäviä tuotteita voidaan käyttää useasti päivässä

Makeus hedelmästä ja marjasta

Arla Got Guts jogurteissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria vaan sopiva makeus tulee aidosta hedelmästä ja marjasta. Täyteläinen jogurtti kruunaa herkullisen maun.

Helposti ja kätevästi kierrätettävät pakkaukset

Arla Got Guts? -sarjan tuotteet on pakattu kierrätettäviin pakkauksiin. 150g jogurttikipot sekä jogurttijuomien tölkit voidaan kierrättää kartonkikierrätyksessä. Jogurttipikarien kannet kierrätetään metallikierrätyksessä.