RUOKI HYVINVOINTIASI. RUOKI SUOLISTOASI.*

Arla Got Guts? on Arlan kaikin puolin täydellinen jogurttisarja. Tuotteet on kehitetty alusta asti Suomessa suomalaisille kuluttajille ja valmistetaan kotimaisesta maidosta Sipoossa Arlan meijerissä.

Uskomme, että hyvinvointi alkaa sinun sisältäsi ja sitä kannattaa vahvistaa syömällä terveellistä ja herkullista ruokaa, joka ruokkii juuri sinun sisäistä hyvinvointiasi!

Tuote sisältää 50 miljardia tutkittua Bifidobacterium lactis B420™-bifidobakteeria, ravintokuitua ja kalsiumia*, joka tukee ruoansulatuksen normaalia toimintaa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

50 miljardia bifidobakteeria
Kuitua
Ilman lisättyä sokeria
Arla Got Guts?

Tasapainoisen elämän etsijälle

BIFIDOBAKTEEREJA JA KUITUJA

Jokainen Arla Got Guts? – purkki sisältää 50 miljardia tutkittua elävää Bifidobacterium lactis B420™- bifidobakteeria ja liukoista ravintokuitua.

Bifidobakteerit ovat mikrobeja, joita löytyy luonnollisesti terveen ihmisen suolistosta. Näitä bifidobakteereja kannattaa tuoda lisää suolistoosi syömällä mm. bifidobakteereita sisältäviä tuotteita.

Arla Got Guts? jogurteissa oleva B420-bifidobakteeri kuuluu bifidobakteerien sukuun. Tätä kyseistä B420 bifidobakteeria on Suomessa tutkittu 10v ajan.

Arla Got Guts -jogurteissa on myös liukoista kuitua. Kuidut ovat tärkeä osa monipuolista ja terveellistä ruokavaliota. Suolistobakteerit käyttävät myös kuitua ravintonaan.

Lue lisää elintarvikkeiden hyväksytyistä terveysväitteistä

Pitkään tutkittu B420-maitohappobakteeri (B420™)

  • sitkeä bakteeri, joka säilyy hengissä myös haastavissa olosuhteissa ruoansulatuskanavassa
  • bakteeri pystyy tarttumaan suoliston pintaan ja asettumaan väliaikaisesti osaksi omaa bakteeristoa
  • bakteerista ei voi saada yliannostusta, joten sitä sisältäviä tuotteita voidaan käyttää useasti päivässä

Makeus hedelmästä ja marjasta

Arla Got Guts jogurteissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria vaan sopiva makeus tulee aidosta hedelmästä ja marjasta. Täyteläinen jogurtti kruunaa herkullisen maun.

HELPOSTI JA KÄTEVÄSTI KIERRÄTETTÄVÄ KARTONKIKIPPO

Arla Got Guts? -sarjan tuotteet on pakattu kartonkikippoon. Tämä kippo voidaan kierrättää kartonkikerätyksessä kuten maitopurkit. Kansi pitää kierrättää metallikierrätyksessä, sillä se on alumiinia.