MIKÄ ON HYVÄ VÄLIPALA?

Mikä on hyvä välipala? Kun välipala on valmistettu aineksista, jotka ovat luontaisesti ravitsevia, voi olla varma, että syö hyvin ja terveellisesti.

LUONNOLLISET AINESOSAT

Luonnon antimet ovat hyviä jo sellaisenaan. Mehukkaat, tuoreet hedelmät ja kasvikset ovat herkullisia ja lisäksi mainioita vitamiinien ja kivennäisaineiden lähteitä. Siispä ne ovat erinomaisia luonnollisia ainesosia myös terveellisiin välipaloihin, kuten smoothieihin ja jogurtteihin.

PUHDASTA JA YKSINKERTAISTA

Valitse ruokaa, jossa ei ole turhia lisäaineita, niin saat enemmän luonnollista hyvää jokaisella suupalalla. Voit aloittaa yhdistämällä hedelmiä ja kasviksia täysjyvätuotteisiin ja proteiinipitoisiin maitotuotteisiin.

HUOMAA YKSINKERTAISET AINESOSAT

Miksi tehdä asioista monimutkaisia? Luonto tarjoaa maukkaimmat ja ravitsevimmat ruoat, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin nauttia niistä. Terveellinen ateria pitää vatsan kylläisenä ja kehon ja mielen virkeänä koko päivän ajan. 

Jos nälkä iskee aterioiden välissä, valitse hyvä välipala, joka sisältää vain ravitsevia tai luontaisia ainesosia . Välipala, jossa on täysjyvätuotteita, hedelmiä tai kasviksia ja proteiinia, pitää sinut tasapainossa koko päivän. Yksinkertaista ja helppoa.

LUONNOLLISTA MAKEUTTA

Tuoreet marjat, mehukas ananas ja raikkaat omenat ovat erinomainen ja maukas tapa lisätä ruokaan luonnollista makeutta. Hedelmää sisältävä välipala on siis paitsi hyvä vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde, myös täydellisen herkullinen makunautinto.

TÄYSJYVÄÄ JA KUITUA

Täysjyvä on luonnollinen kuidun lähde. Kunnon aamiainen ja hyvä välipala sisältävät kauraa tai tattaria, kuten esimerkiksi puurossa tai jogurtissa. Näin myös välipalasta tulee herkullinen ja täyttävä pieni ateria.

LUONNOLLINEN PROTEIININ LÄHDE

Maitotuotteissa on luontaisesti paljon proteiinia. Maidon tai jogurtin lisääminen välipalaan auttaa saavuttamaan päivittäisen maitotuotteiden saantisuosituksen.

VÄLIPALAT TÖIHIN, KOTIIN JA MUKAAN MINNE VAIN

Arla&More -tuotesarjan ravitsemuksellisesti täyttävät ja herkulliset välipalat auttavat jaksamaan – koko päivän.

Lue lisää