Helpotusta arkeen

Viikon ruokalista

Viikon ruokalista tarjoaa helpotusta arkeen! Tältä sivulta löydät näppärät viikkoruokalistat, joista voit ammentaa inspiraatiota viikon aterioiden suunnitteluun. Viikon ruokalista huomioi myös sesongit ja antaa vinkkejä hyödyntäen tiettyyn vuodenaikaan saatavilla olevia raaka-aineita. Viikonlopun sekä vapaapäivien kokonaisuuksissa on usein lisättynä herkullinen jälkiruoka, joka kruunaa koko aterian. Tutustu viikon ruokalistaan ja valmista helposti maistuvat ruoat koko perheelle!

Maanantai 14.6.2021
Kasvisvuoka

Kasvisvuoka

Ruokaisa kasvisvuoka on herkullinen arkiruoka. Kasvisvuoka maistuu sellaisenaan kevyen salaatin kanssa, mutta myös liha- tai kalaruoan lisukkeena.

Tiistai 15.6.2021
Kermainen lihapasta

Kermainen lihapasta

Kermainen lihapasta saa makunsa dijon-sinapista ja sambal oelek chilitahnasta. Viimeistele kermainen lihapasta sinihomejuustolla ja tuoreilla yrteillä.

Keskiviikko 16.6.2021
Kebab-pizza

Kebab-pizza

Maukas kebab-pizza maistuu isompaankin nälkään. Kebab-pizza valmistuu myös kaupan valmiiseen pizzapohjaan. Kokeile!

Torstai 17.6.2021
Cannellonit kasvistäytteellä

Cannellonit kasvistäytteellä

Maukkaat cannellonit valmistuvat näppärästi uunissa. Kasvistäytteiset cannellonit maistuvat koko perheelle. Kokeile helppoa reseptiä!

Perjantai 18.6.2021
Grillattu broileri

Grillattu broileri

Grillattu broileri valmistuu melkein itsestään! Marinoi broileri limen mehulla, mintulla ja aniksella. Tarjoile grillattu broileri perunasalaatin kera.

Perunasalaatti uusista perunoista

Perunasalaatti uusista perunoista

Kesäinen perunasalaatti syntyy uusista perunoista. Tarjoile perunasalaatti lihan, kalan ja muiden grilliruokien kanssa. Kokeile reseptiä!

Lauantai 19.6.2021
Tacot chilisienillä

Tacot chilisienillä

Tacot ovat monien suosikkiruoka ja ne maistuvat erinomaisilta kasvisversiona. Täytä tacot chilisienillä, pikkelöidyllä punasipulilla ja avokadokreemillä.

Mansikkapaistos

Jälkiruoka Mansikkapaistos

Mansikkapaistos kuuluu kesään! Lämpimän mansikkapaistoksen koristaa rapea murutaikina ja se tarjoillaan kermavaahdon kera. Kokeile ihastuttavaa reseptiä!

Sunnuntai 20.6.2021
Yakiniku

Yakiniku

Yakiniku on japanilainen klassikko, joka tarjoillaan riisin kanssa. Valmista japanilainen coleslaw yakinikun lisukkeeksi. Kokeile reseptiä!

Japanilaiset pannukakut

Jälkiruoka Japanilaiset pannukakut

Kuohkeat japanilaiset pannukakut sopivat osaksi brunssia tai jälkiruuaksi. Tarjoile japanilaiset pannukakut vaahterasiirappivoin ja marjojen kera.

maistuva arki

Paras arkiruoka on herkullista, mutta helppoa tehdä. Katso arjen parhaat reseptit!

Helpot arkireseptit
Hyvä vege on herkullista ja täyttävää

Kunnon kasvisruokaa

Kunnon kasvisruoka on herkullista ja täyttävää - tutustu suosituimpiin kasvisresepteihimme!

Katso reseptit!