Helpotusta arkeen

Viikon ruokalista

Viikon ruokalista tarjoaa helpotusta arkeen! Tältä sivulta löydät näppärät viikkoruokalistat, joista voit ammentaa inspiraatiota viikon aterioiden suunnitteluun. Viikon ruokalista huomioi myös sesongit ja antaa vinkkejä hyödyntäen tiettyyn vuodenaikaan saatavilla olevia raaka-aineita. Viikonlopun sekä vapaapäivien kokonaisuuksissa on usein lisättynä herkullinen jälkiruoka, joka kruunaa koko aterian. Tutustu viikon ruokalistaan ja valmista helposti maistuvat ruoat koko perheelle!

Maanantai 1.6.2020
Pastasalaatti

Pastasalaatti

Ruokaisa pastasalaatti sopii mainiosti lounaaksi tai vaikka osaksi piknikkiä. Tämä pastasalaatti sopii myös kasvissyöjille. Tutustu reseptiin!

Tiistai 2.6.2020
Kukkakaali uunissa

Kukkakaali uunissa

Kukkakaali uunissa on herkullinen klassikko. Kypsennä kukkakaali uunissa kevyesti niin, että ihana purutuntuma säilyy. Kokeile helppoa reseptiä!

Keskiviikko 3.6.2020
Uunilohi ja yrttikastike

Uunilohi ja yrttikastike

Uunilohi ja yrttikastike maistuu varmasti kaikille. Yrtit, viinin ja hapatetun kerman yhdistävä kastike on niin hyvä, että sitä tekee mieli syödä sellaisenaan.

Torstai 4.6.2020
Kvinoa-kanasalaatti

Kvinoa-kanasalaatti

Kvinoa-kanasalaatti pekonilla ja avokadolla. Tarjoile salaatti ihanan crème fraîche-sinihomejuustokastikkeen kanssa. Syö ja nauti!

Perjantai 5.6.2020
Sitruunainen katkarapupasta

Sitruunainen katkarapupasta

Taatusti herkullinen bravuuriannos, sitruunainen katkarapupasta, jokaiselle pastanystävälle. Raikkautta tähän pastareseptiin tuo sitruuna ja hapatettu kerma.

Lauantai 6.6.2020
Hampurilaiset

Hampurilaiset

Herkulliset hampurilaiset valmistuvat helposti kotona tuoreista aineksista. Kokeile leipoa muhkeat hampurilaissämpylät itse.

Suklaabanaanit

Jälkiruoka Suklaabanaanit

Suklaabanaanit on herkullinen kesäinen jälkiruoka, joka valmistuu kätevästi grillissä. Tarjoile suklaabanaanit kardemummakerman kanssa. Kokeile reseptiä!

Sunnuntai 7.6.2020
Lasagne

Lasagne

Lasagne on perinteinen italialainen herkku, josta on tullut suomalaistenkin suosikki. Täyteläinen juustokastike on lasagnen juju - maista meidän versiotamme!

Raparperipiirakka pellillinen

Jälkiruoka Raparperipiirakka pellillinen

Alkukesän herkku raparperipiirakka valmistuu helposti. Loihdi vaikka koko pellillinen raparperipiirakkaa tällä herkullisella reseptillä!

maistuva arki

Paras arkiruoka on herkullista, mutta helppoa tehdä. Katso arjen parhaat reseptit!

Helpot arkireseptit
Hyvä vege on herkullista ja täyttävää

Kunnon kasvisruokaa

Kunnon kasvisruoka on herkullista ja täyttävää - tutustu suosituimpiin kasvisresepteihimme!

Katso reseptit!