Helpotusta arkeen

Viikon ruokalista

Viikon ruokalista tarjoaa helpotusta arkeen! Tältä sivulta löydät näppärät viikkoruokalistat, joista voit ammentaa inspiraatiota viikon aterioiden suunnitteluun. Viikon ruokalista huomioi myös sesongit ja antaa vinkkejä hyödyntäen tiettyyn vuodenaikaan saatavilla olevia raaka-aineita. Viikonlopun sekä vapaapäivien kokonaisuuksissa on usein lisättynä herkullinen jälkiruoka, joka kruunaa koko aterian. Tutustu viikon ruokalistaan ja valmista helposti maistuvat ruoat koko perheelle!

Maanantai 14.9.2020
Kurpitsakeitto

Kurpitsakeitto

Pehmeä kurpitsakeitto on syksyn sesonkiruoka. Tarjoile herkullinen keitto tuoreen leivän kanssa. Tutustu helppoon kolmen raaka-aineen reseptiin!

Tiistai 15.9.2020
Jauheliha-perunavuoka

Jauheliha-perunavuoka

Jauheliha-perunavuoka valmistuu helposti ja on herkullinen ruoka perheen yhteisiin hetkiin. Kokeile reseptiä!

Keskiviikko 16.9.2020
Ruusukaalipasta

Ruusukaalipasta

Herkullinen ruusukaalipasta saa makunsa ruskistetusta voista. Tämä ruusukaalipasta on gluteeniton herkku, joka valmistuu helposti. Kokeile reseptiä!

Torstai 17.9.2020
Sienikeitto pekonilla

Sienikeitto pekonilla

Tuhti sienikeitto pekonilla ja juustoleipäkuorrutteella sopii mainiosti syysiltojen lämmikkeeksi. Reseptiä voit muokata saatavilla olevan sienisadon mukaan.

Perjantai 18.9.2020
Chili con carne

Chili con carne

Chili con carne eli mausteinen jauhelihakastike on kotoisin Väli-Amerikan alueelta. Sopivasti tulinen kastike valmistuu hetkessä. Kokeile reseptiä!

Lauantai 19.9.2020
Pizza Margherita

Pizza Margherita

Pizza Margherita on klassikko ja yksi suosituimmista pizzoista. Alun perin pizza Margherita on kotoisin Napolista. Kokeile hurmaavaa reseptiä!

Omenakakku

Jälkiruoka Omenakakku

Näyttävä omenakakku saa makunsa vaniljarahkan ja omenoiden täydellisestä liitosta. Hyödynnä kauden omenat ja kokeile helppoa reseptiä!

Sunnuntai 20.9.2020
Sitruunainen katkarapupasta

Sitruunainen katkarapupasta

Taatusti herkullinen bravuuriannos, sitruunainen katkarapupasta, jokaiselle pastanystävälle. Raikkautta tähän pastareseptiin tuo sitruuna ja hapatettu kerma.

Kurpitsainen pullavanukas

Jälkiruoka Kurpitsainen pullavanukas

Kurpitsainen pullavanukas on ihanan maukas versio perinteisestä pullavanukkaasta. Kokeile herkullista ja helppoa reseptiä!

maistuva arki

Paras arkiruoka on herkullista, mutta helppoa tehdä. Katso arjen parhaat reseptit!

Helpot arkireseptit
Hyvä vege on herkullista ja täyttävää

Kunnon kasvisruokaa

Kunnon kasvisruoka on herkullista ja täyttävää - tutustu suosituimpiin kasvisresepteihimme!

Katso reseptit!