Helpotusta arkeen

Viikon ruokalista

Viikon ruokalista tarjoaa helpotusta arkeen! Tältä sivulta löydät näppärät viikkoruokalistat, joista voit ammentaa inspiraatiota viikon aterioiden suunnitteluun. Viikon ruokalista huomioi myös sesongit ja antaa vinkkejä hyödyntäen tiettyyn vuodenaikaan saatavilla olevia raaka-aineita. Viikonlopun sekä vapaapäivien kokonaisuuksissa on usein lisättynä herkullinen jälkiruoka, joka kruunaa koko aterian. Tutustu viikon ruokalistaan ja valmista helposti maistuvat ruoat koko perheelle!

Maanantai 26.10.2020
Jauheliha-perunavuoka

Jauheliha-perunavuoka

Jauheliha-perunavuoka valmistuu helposti ja on herkullinen ruoka perheen yhteisiin hetkiin. Kokeile reseptiä!

Tiistai 27.10.2020
Herkkusienilasagne

Herkkusienilasagne

Pastaruokien klassikko lasagne saa tässä reseptissä lisämakua herkkusienistä. Nauti ateria tuoreen leivän ja salaatin kera!

Keskiviikko 28.10.2020
Kana-quesadillat

Kana-quesadillat

Herkulliset kana-quesadillat kätkevät sisäänsä aivan vastustamattoman hyvän juustoisen täytteen. Tarjoile kesäjuhlissa tai illanistujaissa!

Torstai 29.10.2020
Kurpitsakeitto

Kurpitsakeitto

Pehmeä kurpitsakeitto on syksyn sesonkiruoka. Tarjoile herkullinen keitto tuoreen leivän kanssa. Tutustu helppoon kolmen raaka-aineen reseptiin!

Kikhernesalaatti jogurttipedillä

Kikhernesalaatti jogurttipedillä

Maukas kikhernesalaatti on herkullinen ja proteiinipitoinen kasvisruoka. Raikas jogurttipeti sopii täydellisesti salaatin makupariksi. Kokeile reseptiä!

Perjantai 30.10.2020
Jauhelihapizza

Jauhelihapizza

Jauhelihapizza on koko klasiikko ja perheen suosikki. Jauhelihapizza maistuu erityisen hyvältä perjantai-iltana leffan ääressä. Kokeile reseptiä!

Halloween muffinssit

Jälkiruoka Halloween muffinssit

Halloween muffinssit ovat Halloweenin ajan sesonkiherkku. Muffinsseissa maistuu kurpitsa sekä erilaiset mausteet. Kokeile reseptiä!

Lauantai 31.10.2020
Halloween hampurilaiset

Halloween hampurilaiset

Halloween hampurilaiset ovat hauska herkku Halloween-pöytään. Halloween hampurilaiset eivät sisällä lihaa, joten ne sopivat myös kasvissyöjälle. Tutustu reseptiin!

Halloween juustokakku

Jälkiruoka Halloween juustokakku

Herkullinen Halloween juustokakku kruunaa Halloween-pöydän. Halloween juustokakussa yhdistyvät tumma suklaa ja pehmeä tuorejuusto. Tutustu reseptiin!

Sunnuntai 1.11.2020
Kreikkalainen uunikala

Kreikkalainen uunikala

Maukas uunikala saa herkullisen lisäyksen kreikkalaisesta fetajuustosta.

Kurpitsapiirakka

Jälkiruoka Kurpitsapiirakka

Kurpitsapiirakka on amerikkalainen syysjuhlien klassikko. Kurpitsapiirakka on maustettu maukkain maustein ja appelsiini sopii mainiosti makean kurpitsan kanssa.

maistuva arki

Paras arkiruoka on herkullista, mutta helppoa tehdä. Katso arjen parhaat reseptit!

Helpot arkireseptit
Hyvä vege on herkullista ja täyttävää

Kunnon kasvisruokaa

Kunnon kasvisruoka on herkullista ja täyttävää - tutustu suosituimpiin kasvisresepteihimme!

Katso reseptit!