TUOREJUUSTO-ZUCCHINIPIZZA

TUOREJUUSTO-ZUCCHINIPIZZA

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Tuorejuusto on piste pizzan päälle!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 4 annosta

Pohja

  • 50 g hiivaa
  • 5 dl kädenlämpöistä vettä
  • 4 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl juoksevaa hunajaa
  • 12 dl spelttisihtijauhoja

Täyte

  • 600 g zucchinia
  • 1 tl suolaa
  • 3 dl tomaattikastiketta
  • 400 g Arla tuorejuustoa Laktoositon
  • 3 tl tryffeli- tai extra virgin oliiviöljyä
  • 300 g Arla Mozzarella-Edam-raastetta
  • 300 g Arla Keittiö pizzajuustoraastetta
  • 160 g salaatinlehtiä

Tee näin:

Tee näin:

Sulata hiiva veteen. Lisää muut ainekset. Työstä pehmeä taikina ja anna sen kohota n. 30 minuuttia. Leikkaa zucchini ohuiksi siivuiksi ja aseta siivilään. Lisää suola ja anna valua noin 10 minuuttia. Kauli taikinasta neljä ohutta pizzapohjaa. Levitä tomaattikastike pohjien päälle. Lisää valutetut zucchiniviipaleet tomaattikastikkeen päälle. Sekoita tuorejuusto ja öljy ja lisää seos nokareina pizzojen päälle. Ripottele lopuksi juustoraasteet pizzojen pinnalle. Paista pizzauunissa tai -kivellä. Lisää lopuksi päälle tuore salaatti ja tarjoile heti.