Täyteläinen tomaattipasta

Täyteläinen tomaattipasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(7)

Täyteläinen tomaattipasta on helppo herkku arkeen.

Ainekset

Annokset
  • 300 g Gnocchi-mallista pastaa
  • suolaa keitinveteen
  • 2 sipulia
  • 50 g aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä + 2 rkl öljyä purkista
  • 250 g luomupossun jauhelihaa
  • 200 g Arla Tomaatti & Basilka -tuorejuustoa
  • ½ dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • mustapippuria
  • paprikaa
  • valkosipulia
  • timjamia
  • oreganoa
  • suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Laita hyvin suolattu pastavesi kiehumaan. Kun vesi kiehuu, lisää pastat. Kuori ja pilko sipulit. Pilko myös aurinkokuivatut tomaatit. Lorauta pannulle öljyä tomaattipurkista ja freesaa siinä sipuleita muutama minuutti. Lisää possun jauheliha ja ruskista. Lisää joukkoon tuorejuusto sekä kerma. Hauduttele kymmenisen minuuttia ja mausta. Valuta napakan kypsät pastat siivilässä ja palauta takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon kastike. Tarjoile.

Vinkki

Voit tehdä kastikkeen yhtä hyvin myös luomukanasta. Paista silloin kanan rintafile kokonaisena pannulla öljyssä kypsäksi asti. Ota sitten kana pois pannulta ja pilko se paloiksi. Palauta kanapalat pannulle ja jatka lisäämällä tuorejuusto sekä kerma. Näin kanapalat ottavat hyvin makua ja pehmeyttä kermasta.

Tämän herkullisen reseptin on suunnitellut Sillä Sipuli-blogin Merituuli.