Take away -tapas

Take away -tapas

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Arla Köket Salaattijuusto sekä Castello® Blue luomu sinihomejuusto muodostavat oivallisen tapastarjoilun varsisellerin ja raikkaan salaattipedin kera. Herkulliset juustot voi jakaa valmiiksi annoskulhoihin tai take away -rasioihin ja yhdistää lounaaksi tuoreen salaattipedin päälle uudella tavalla. Sopii myös kahviloiden vitriinitarjoiluun.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 20 annosta

Tapasrasiat

  • 1 kg Arla Köket Salaattijuustokuutioita
  • 1 kg Luomu Castello Blue Sinihomejuustoa
  • 1½ kg varsiselleri

Salaattipeti

  • 1½ kg jäävuorisalaattia
  • 500 g salaattisekoitusta
  • 1 kg kiinankaalia
  • 1½ kg tomaattia
  • 1½ kg kurkkua
  • 500 g Mungpavun ituja

Tee näin:

Tee näin:

Tapasrasiat: Jaa salaattijuustokuutiot, sinihomejuustopalat ja pilkotut varsisellerit 20 annosrasiaan siisteihin riveihin ja lorauta jokaiseen rasiaan hieman vinegretteä. Salaattipeti: Pese ja pilko kasvikset ja jaa 20 annokseen