Sitruunapannukakku

Sitruunapannukakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tämä sitruunainen pannukakku saa makunsa maustetusta rahkasta. Maistuu takuuvarmasti kaiken ikäisille!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 3 kananmunaa
  • 8 dl Arla rasvatonta maitoa
  • 4½ dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 2 rkl sokeria
  • 50 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 250 g Arla Ihana sitruuna-limerahkaa

Tarjoiluun

Tee näin:

Tee näin:

Vatkaa kananmunat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maitoa. Vatkaa jauhot muna-maitoseoksen joukkoon. Lisää suola sekä sokeri, ja loput maidosta. Anna taikinan turvota tunnin verran. Sulata meijerivoi. Sekoita sula voi ja maustettu rahka pannukakkutaikinaan ja kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista pannukakkua 225-asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia, kunnes se on pinnalta kauniin ruskea. Tarjoa rahkapannukakku tuoreiden mustikoiden, tomusokerin ja kermavaahdon kera.

Lisää herkullisia ideoita