Sitruuna-limerahka valkosuklaamousse

Sitruuna-limerahka valkosuklaamousse

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Sitruuna-limerahka valkosuklaamousse on ihanan raikas jälkiruoka. Voit valmistaa sen valmiiksi tarjoiluastioihin. Tutustu Arlan herkulliseen reseptiin!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 20 annosta

Ainekset

Tee näin:

Tee näin:

1. Liota liivate kylmässä vedessä.
2. Sulata suklaa vesihauteessa ja sulata suklaaseen liotetut liivateet.
3. Vatkaa vaniljakastike löysäksi vaahdoksi ja nostele sekaan rahka.
4. Sekoita suklaa-liivateseos vaniljakastike-rahkaseokseen nopeasti ohuena nauhana ja sekoittele tasaiseksi ja annostele pursotinpussilla annoslaseihin.
5. Laita kylmään jähmettymään vähintään 2 tunniksi.
6. Koristele mousset sokerilla makeutetulla limemehulla ja limenkuoriraasteella.