Rahkaisat suklaaleivokset

Rahkaisat suklaaleivokset

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Rahkaisat suklaaleivokset ovat yhdistelmä täyteläistä suklaata ja raikasta rahkaa. Nämä leivokset sopivat jälkiruoaksi tai kahvipöytään. Tutustu Arlan reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

(½ gn-vuoka)

Reseptistä valmistuu 20 annosta

Pohja

  • 1 kpl tumma kakkupohjalevy

Täyte

Kuorrute

Kostuttamiseen

  • vahvaa vesikaakaota

Tee näin:

Tee näin:

Täyte ja pohja

Valmista ensin täyte. Kuumenna kerma ja kaada suklaan päälle. Sekoittele kunnes tasaista. Sekoita joukkoon rahka ja sula voi. Laita täyte jääkaappiin n. 15 minuutiksi kunnes hieman hyytynyt.

Täytteen hyytyessä vuoraa ½ gn-vuoka kelmulla ja leikkaa kakkupohjalevystä kolme vuoan kokoista levyä (kokoa välikerros reunapaloista). Vatkaa täyte "auki". Pinoa kakkupohjat ja täyte niin, että molempia tulee 3 kerrosta. Kostuta kokoamisvaiheessa kakkupohjia kaakaolla ja jätä päälimmäiseksi ohut kerros täytettä. Anna hyytyä kunnolla jääkaapissa (n.1 tunti) ennen kuorruttamista.

Kuorrute

Kuumenna kuorrutetta varten kerma ja voi ja kaada nämä suklaan joukkoon. Sekoita lusikalla tasaiseksi. Kaada kuorrute jähmettyneen kakun pinnalle ja levitä tasaisesti. Anna jähmettyä kylmässä vielä 15 minuuttia. Leikkaa paloiksi ja koristele esimerkiksi kaakaojauheella ja sitruunankuorella.

Katso myös nämä