Puolukkarahkakakku

Puolukkarahkakakku

Jälkiruokien kuningatar puolukkajuustokakku on herkullinen ja raikas jälkiruoka. Erinomainen jälkiruoka syksyisiin ja pimeneviin iltoihin.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Puolukkarahkakakku

Jälkiruokien kuningatar puolukkajuustokakku on herkullinen ja raikas jälkiruoka. Erinomainen jälkiruoka syksyisiin ja pimeneviin iltoihin.

Annoslukumäärä
  • 3 kananmunaa
  • 1½ dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1½ dl puolukkasurvosta
  • 250 g Arla Lempi maitorahkaa
  • 3 dl Arla kuohukermaa
  • 6 Digestive-keksiä
  • ½ dl puolukoita

Ohjeet

Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita keltuaiset, tomusokeri, vaniljasokeri, puolukkasurvos ja rahka. Vaahdota kerma ja sekoita puolukkaseoksen kanssa. Vaahdota valkuaiset puhtaassa kulhossa ja kääntele puolukkaseoksen joukkoon. Kaada massa laakeaan, pyöreään vuokaan. Murskaa keksit ja ripottele muruset massan pinnalle. Pakasta 4–5 tuntia. Nosta juustokakku jääkaappiin noin tuntia ennen tarjoilua. Koristele puolukoilla.

Suositellut tuotteet