Puolukkarahkakakku - Reseptit - Arla
Puolukkarahkakakku

Puolukkarahkakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Jälkiruokien kuningatar puolukkajuustokakku on herkullinen ja raikas jälkiruoka. Erinomainen jälkiruoka syksyisiin ja pimeneviin iltoihin.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 3 kananmunaa
  • 1½ dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1½ dl puolukkasurvosta
  • 250 g Arla Lempi maitorahkaa Maitorahka 0,2 % laktoositon
  • 3 dl Arla kuohukermaa
  • 6 Digestive-keksiä
  • ½ dl puolukoita

Tee näin:

Tee näin:

Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita keltuaiset, tomusokeri, vaniljasokeri, puolukkasurvos ja rahka. Vaahdota kerma ja sekoita puolukkaseoksen kanssa. Vaahdota valkuaiset puhtaassa kulhossa ja kääntele puolukkaseoksen joukkoon. Kaada massa laakeaan, pyöreään vuokaan. Murskaa keksit ja ripottele muruset massan pinnalle. Pakasta 4–5 tuntia. Nosta juustokakku jääkaappiin noin tuntia ennen tarjoilua. Koristele puolukoilla.