Pinaattilasagne

Pinaattilasagne

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Pinaatti on oivallinen ja maukas täyte kasvislasagneen. Tarjoile pinaattilasagne raikkaan vihersalaatin kera!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 600 g sulatettua kokonaista pakastepinaattia

Tomaattikastike

  • 25 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 karkeaksi silputtua keltasipulia (n. 200 g)
  • 2 pientä murskattua valkosipulinkynttä
  • 3 tlk tomaatteja kuutioina (à n. 400 g)
  • 1½ dl vettä
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 2 tl suolaa
  • vastajauhettua pippuria

Salaatti

  • 1 l karkeaksi revittyä salaattia (esim. romainea)
  • 1 kurkku pieninä paloina (n. 150 g)
  • 150 g sulatettuja pakasteherneitä
  • 1 punasipuli ohuina kiiloina (n. 75 g)
  • ½ tl suolaa
  • vastajauhettua pippuria

Tee näin:

Tee näin:

Anna pinaatin valua siivilässä ja painele ylimääräinen kosteus pois.

Tomaattikastike: Anna voin sulaa pannulla korkeassa lämpötilassa, mutta ilman ruskistumista. Kuullota sipulia ja valkosipulia noin 1 minuutti. Lisää loput ainekset ja kuumenna seos kiehuvaksi. Kypsennä matalalla lämmöllä ilman kantta noin 15 minuuttia. Sekoita silloin tällöin.

Jaa tomaattikastike 3 erään ja pinaatti, lasagnelevyt ja juusto jokainen 2 erään. Lisää erät voideltuun vuokaan (noin 6 x 22 x 27 cm). Aloita tomaattikastikkeella, sitten pinaattia, juustoa ja lasagnelevyjä. Jatka tässä järjestyksessä - lopeta tomaattikastikkeella.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista lasagne 200 °C:ssa uunin keskiosassa noin 35 minuuttia. Peitä lasagne leivinpaperilla viimeisten 15 minuutin ajaksi, jos se tulee liian tummaksi. Anna lasagnen vetäytyä peitettynä noin 10 minuuttia.

Salaatti: Laita romainesalaatti, kurkku, herneet ja punasipuli kulhoon ja ripottele päälle suolaa ja pippuria. Tarjoile lasagnen kera.

Lisää herkullisia ideoita