Pikkujoulu Trifle

Pikkujoulu Trifle

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(64)

Pikkujoulu Trifle on täydellinen yhdistelmä päärynöitä, piparkakkurahkaa, keksejä ja sinihomejuustoa. Tämä Trifle yhdistää joulun maut herkullisella tavalla.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Päärynähilloke

  • 2 isoa päärynää
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl aitoa vaniljasokeria
  • 2 tähtianista
  • 1 kanelitanko
  • 1 rosmariinin oksa
  • ½ dl vettä
  • 8- 10 Bastogne-keksiä tai pipareita
  • 2 prk Arla Ihana piparkakkurahkaa Rahka Persikka-passion laktoositon
  • pieni pala (n. 40 g ) Castello Blue Sinihomejuustoa

Koristeluun

  • 1 rosmariinin oksa

Tee näin:

Tee näin:

Valmista päärynähilloke. Leikkaa kuoritut päärynät noin 2 cm kuutioiksi. Laita päärynäkuutiot kattilaan sokerin ja mausteiden kanssa. Lisää ½ dl vettä ja keitä seosta noin 15–20 minuuttia, kunnes sokeriliemi muuttuu siirappimaiseksi ja päärynät ovat pehmenneet. Anna jäähtyä. Nosta pala sinihomejuustoa noin 1-2 tunniksi pakastimeen. Murskaa keksit karkeaksi rouheeksi. Kasaa triflet kokoamalla keksimurskaa, Arla Keittiö Piparkakkurahkaa ja päärynähilloketta kerroksittain annosmaljoihin. Murusta kohmeista sinihomejuustoa annosten pinnalle ja viimeistele rosmariinilla.

Lisää herkullisia ideoita