Panna cotta

Panna cotta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Panna cotta on täyteläinen italialainen klassikkojälkiruoka.

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia. Kuumenna kerma, sokeri ja vaniljatangosta raaputetut siemenet kattilassa sekoittaen noin 10 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä hetki. Sekoita liotetut ja puristetut liivatteet joukkoon. Lisää kermarahka ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos kylmällä vedellä huuhdeltuihin annosvuokiin tai -laseihin ja anna hyytyä jääkaapissa tarjoiluun saakka, vähintään 3 tuntia. Tarjoile pannacotta esimerkiksi tuoreiden marjojen kera.