NY Lime Cheesecake

NY Lime Cheesecake

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(20)

Perinteinen cheesecake maistuu aina kahvipöydässä, mutta niin maistuu myös NY Lime Cheesecake. Sitruuna-limerahka maustaa kakun sopivan raikkaaksi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 16 palaa

Pohja

Täyte

  • 600 g Arla Ihana sitruuna-limerahkaa
  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 7 kananmunaa
  • 100 g sokeria
  • 20 g maizenaa

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Pohja

Sulata voi ja jauha keksit yleiskoneessa. Sekoita sula voi, keksimuru ja sokeri tasaiseksi ja taputtele voidellun 26 cm irtopohjavuoan pohjalle niin, että pohja nousee n. 2 cm vuoan reunaa ylös. Laita pohja jääkaappiin odottamaan täytteen valmistumista ja uuni lämpenemään 165 asteeseen (kotiuuni 175°C).

Täyte

Riko kananmunien rakenne kulhossa ja sekoita kaikki aineet kevyesti keskenään tasaiseksi välttäen turhaa vatkaamista. Kaada täyte vuokaan ja laita juustokakku uuniin. Paista 15 minuuttia 165 asteessa (kotiuuni 175°C), jonka jälkeen pudota lämpötila 115 asteeseen (kotiuuni 125°C). Jatka paistamista vielä 60 minuuttia kunnes täyte on lähes hyytynyt. Juustokakku saa hytkyä vielä keskeltä otettaessa uunista.

Nosta kakku pöydälle jäähtymään ja pyöräytä välittömästi terävällä veitsellä kakku irti vuoan reunasta. Tämä ehkäisee kakkua halkeilemasta jäähtyessään. Anna jäähtyä mieluiten yön yli kylmässä, mutta vähintään 2 tuntia ennen leikkaamista ja tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita