Nasi Goreng - paistettua riisiä intialaisittain

Nasi Goreng - paistettua riisiä intialaisittain

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Nasi goreng on indonesiaa ja tarkoittaa paistettua riisiä. Jos vaihdat riisin nuudeleihin, kutsutaan ruokaa Bami goreng:ksi.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 400 g paistettua porsaankyljystä, esim. ulkofileetä, tai kanaa
  • 1 sipuli
  • 400 g kiinankaalia
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 100 g pinaatinlehtiä
  • 3 dl keitettyä kylmää riisiä
  • 3 rkl japanilaista soijakastiketta
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria

Kastike

Tee näin:

Tee näin:

Aloita kastikkeella: Sekoita crème fraiche ja sweet chili -kastike kulhossa. Nasi goreng: Leikkaa liha pienemmiksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kiinankaali pieniksi paloiksi. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa tai wokkipannussa. Paista sipuleita ja vihanneksia, kunnes ne ovat pehmeitä ja kiiltäviä. Lisää riisi, soijakastike, tomaattipyree ja liha. Lämmitä sekoittaen 4-5 minuuttia, kunnes kaikki on lämmintä.