MAUSTEINEN JOULUKAKKU

MAUSTEINEN JOULUKAKKU

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Lumoava maustekakku on täynnä joulun tuoksua ja tunnelmaa. Sen salaisuus on luonnollisessa ja pehmeässä piparkakkurahkassa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Ainekset

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan jouluinen maustekakku ja laita uuni kuumenemaan 175°C asteeseen.

2. Valmista maustekakun taikina. Sulata voi, lisää sen joukkoon piparkakkurahka ja anna jäähtyä. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita voiseos ja munavaahto keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne taikinaan.

3. Kaada taikina huolella voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.

4. Paista jouluinen maustekakku uunin alaosassa noin 45 minuuttia.

5. Jätä jouluinen maustekakku jäähtymään puoleksi tunniksi ennen kumoamista.

Katso myös nämä