Lampaanpaistia uunissa

Lampaanpaistia uunissa

Klassisella rosmariinilla maustettu ihana lampaanpaisti uunissa. Kylmä kastike saa happamuutta kermaviilistä ja täydellistä suolaisuutta juustosta.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Lampaanpaistia uunissa

Klassisella rosmariinilla maustettu ihana lampaanpaisti uunissa. Kylmä kastike saa happamuutta kermaviilistä ja täydellistä suolaisuutta juustosta.

Annoslukumäärä
  • 800 g luutonta lampaanlihaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 ripausta mustapippuria
  • 3 rkl Arla Meijerivoita
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 paprikaa
  • 400 g kesäkurpitsaa
  • 2 rkl tuoretta rosmariinia
  • 4 dl rucolaa

Kastike

Ohjeet

Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Suolaa ja pippuroi liha. Laita pannulle 1 rkl voita ja ruskista liha ympäriinsä pannulla. Lisää 2 rkl voita uunipannulle, lisää liha ja laita lihalämpömittari niin, että kärki on keskellä paksuinta paistin osaa. Kuori ja viipaloi valkosipuli, poista paprikasta siemenet ja leikkaa se paloiksi. Viipaloi kesäkurpitsa. Laita kasvikset lihan ympärille. Mausta rosmariinilla. Paista uunin keskiosassa, kunnes lihan sisälämpötila on 60 astetta, noin 1 tunti. Anna lihan levätä folion alla 10-15 minuuttia. Muusaa juusto ja sekoita kermaviili. Laita kasvikset suurelle lautaselle. Viipaloi liha ja laita se kasviksien päälle. Lisää halutessasi paistinliemeen enemmän mausteita ja kaada se lihan päälle. Ripottele päälle rucolaa. Tarjoile kastikkeen kera.

Suositellut tuotteet