Kesäkurpitsa-pinaattilasagne

Kesäkurpitsa-pinaattilasagne

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(8)

Crème fraîche pesto tuo vaihtelua kasvislasagneen. Tarjoile kesäkurpitsa-pinaattilasagne raikkaan vihersalaatin kanssa.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Koristeluun

  • basilikan lehtiä

Tee näin:

Tee näin:

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

1. Sekoita pestolla maustettu crème fraiche, ricotta, mascarpone, kerma, basilikasilppu ja suola, tarkista maku.
2. Leikkaa kesäkurpitsa paloiksi ja ruskista ne pannulla kevyesti. Lisää pinaatti ja valkosipuli, jatka paistamista minuutin verran. Voit paistaa kasvikset sopivissa erissä.
3. Annostele kolmasosa kasviksista voideltuun vuokaan, laita päälle kerros lasagnelevyjä ja niiden päälle kolmasosa crème fraiche -seosta. Toista vielä kaksi kierrosta. Ripottele päälle mozzarellaraaste.
4. Paista foliolla peitettynä 225 asteessa 25-30 minuuttia. Poista folio ja jatka paistamista 5-10 minuuttia kunnes pinta on kullanruskea. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja koristele.

Vinkki

Reseptin on laatinut Aki Kinnunen Suomen kokkimaajoukkueesta