Kevään herkkuja

Valoisat päivät ovat vihdoin tulleet takaisin ja luonto alkaa heräämään eloon. Raparperin varret nousevat mustasta ​​mullasta, parsan vihreät silmut kukoistavat ja linnut laulavat. Mikä voisi olla parempaa?

Pian on taas enemmän valinnanvaraa kasvispöytään. Suomalaisesta maasta saamme nostaa ylös herkullisia aineksia ruokapöytään: tuore salaatti, nauris, sipulit, porkkanat, palsternakka, peruna, purjo, selleri, punajuuri, kiinankaali ja keräkaali rikastuttavat taas ruokavaliotamme. Etelä-Euroopasta saamme tuliaisina herkulliset avomaalla kasvatetut kukkakaalit, parsakaalit, fenkolit, lehtijuurikkaat, sitruunat, persikat ja monet muut uuden sadon kasvikset. Herkuttele siis keväisen keveästi!

Aiheeseen liittyvät reseptit

Teemat