Tällä ohjeella tulee 8 kpl minijuustokakkuja isoihin muffinssivuokiin (Ø 8,5 cm).
Pohja
Kokonainen kaurakeksi (tai muita keksejä oman maun mukaan)
4-5 liivatelehteä tai liivatejauhetta ohjeen mukaan
400 g (2 prk) Arla Keittiö mustikka-vaniljarahkaa
300 g Arla maustamatonta tuorejuustoa
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 sitruunan raastettu kuori
Päälle ja koristeluun
Mustikoita ja vadelmia sekä mintun lehtiä.
Ohje
Sekoita rahka, tuorejuusto, sokerit ja sitruunan kuori tasaiseksi seokseksi. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min ja sulata ne kiehautetussa vedessä. Sekoita liivatteet täytteen joukkoon. Laita kokonaiset keksit muffinssivuokien pohjalle ja nostele täytettä vuokaan keksin päälle. Lisää päälle marjat. Anna hyytyä jääkaapissa 4-5 tuntia. Koristele mintunlehdillä ennen tarjoilua.
Vinkki
Jos et halua käyttää liivatetta, voit jäähdyttää kakut pakkasessa. Anna sulaa hetki ennen tarjoilua.