Jäätelösitruunat

Jäätelösitruunat

Jäätelösitruunat ovat maukas jälkiruoka, joita voi tarjoilla vaikkapa illalliskutsuilla.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Jäätelösitruunat

Jäätelösitruunat ovat maukas jälkiruoka, joita voi tarjoilla vaikkapa illalliskutsuilla.

Annoslukumäärä

Ohjeet

Leikkaa noin 1/4 sitruunoiden yläosasta pois. Leikkaa pienet viipaleet sitruunoiden pohjista, että ne pysyvät pystyssä. Koverra hedelmäliha pois terävällä pikkuveitsellä ja -lusikalla. Vatkaa keltuaiset, tomusokeri ja sitruunamehu kulhossa. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi ja sekoita keltuaisseokseen. Täytä sitruunat. Pane ylijäänyt seos pieneen kannelliseen rasiaan. Nosta sitruunat sopivan kokoiseen kannelliseen vuokaan. Pakasta vähintään 4 tuntia. Ota sitruunat pakastimesta lämpenemään 3/4-1 tuntia ennen tarjoilua. Lusikoi ylijäänyt täyte huipuksi sitruunoille. Tarjoile heti. Vinkki! Sitruunoiden asemesta voit käyttää appelsiineja, mutta vähennä silloin sokerin määrää puolella.

Suositellut tuotteet