Jäätelökakku persikka-passionrahkasta

Jäätelökakku persikka-passionrahkasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

1 tunti

Vain 3 raaka-aineen jäätelökakku persikka-passionrahkasta valmistuu kätevästi ilman jäätelökonetta. Kokeile ihanan raikasta jäätelökakkua!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 7 palaa

Ainekset

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Valmista jäätelökakku irtopohjavuokaan. Pingota leivinpaperi noin 16 cm kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Öljyä vuoan reuna rypsiöljyllä ja tomusokeroi reunan pinta.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista rahka ja vatkaa se kerman joukkoon. Siirrä 1 1/2 dl jäätelömassasta pursotinpussiin, jossa on tähtitylla. Levitä loput jäätelöstä vuokaan ja tasoita pinta. Pursota jäätelökakun pinnalle ruusukkeita. Laita jäätelökakku yön yli pakastimeen.
3. Siirrä jäätelökakku tarjoilulautaselle ja koristele passionhedelmällä. Anna kakun lämmetä hetki ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita