Irish Cream kakku

Irish Cream kakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(12)

Irish cream kakku tuo uudet tuulet kahvipöytään. Suklaa-rahkatäyte sopii mainiosti kahvin kanssa, kakun kruunaa kermavaahto.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Ainekset

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Murskaa keksit rouhemaiseksi muruksi kulhossa. Sulata voi ja sekoita se keksimurujen joukkoon. Anna voin imeytyä kekseihin. Painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Rouhi 200 g suklaata veitsellä hienoksi muruksi. Säästä loppu suklaa viimeistelyyn. Mittaa ½ dl kermaa paksupohjaiseen kattilaan. Sulata suklaa kerman kanssa kattilassa ja ota pois liedeltä.
Vatkaa 1 ½ dl kermaa sähkövatkaimelle pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon sokeri ja rahka. Kaada sula suklaa tilavaan kulhoon. Sekoita ensin pieni määrä rahkavaahtoa suklaan joukkoon. Lisää loput vaahdot hellästi sekoittaen, ettei vaahtoisuus katoa. Sekoita tasaiseksi. Kaada rahkaseos vuokaan, tasoita pinta ja laita jääkaappiin jähmettymään vähintään kahdeksi tunniksi.

Juuri ennen tarjoilua, vuole suklaasta muruja ja vaahdota kerma. Mausta vaahto kevyesti sokerilla. Levitä kermavaahto piiraan päälle, ripottele suklaamurut koristeeksi ja tarjoa heti.

Valmistusaika: 25 minuuttia + hyydyttäminen

Lisää herkullisia ideoita