Irish Cream juustokakku

Irish Cream juustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

60+ min

Klassinen New York cheesecake saa uutta makua Irish cream -rahkasta. Varaa aikaa tämän juustokakun tekemiseen, sillä kakun pitää tekeytyä jääkaapissa yön yli.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 10 annosta

Ainekset

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Aloita kakun valmistaminen tarjoilua edeltävänä päivänä, koska kakun pitää tekeytyä jääkaapissa yön yli. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Murskaa keksit mahdollisimman hienoksi jauheeksi. Sulata voi ja sekoita se keksimurun joukkoon. Painele keksipohja vuoan pohjalle tiiviisti ja nosta jääkaappiin jähmettymään. Valmista täyte. Sekoita kulhossa rahka ja sokeri. Lisää joukkoon maissijauho ja sekoita tasaiseksi. Riko joukkoon munat yksi kerrallaan ja lopuksi keltuainen. Vatkaa joukkoon créme fraîche. Kaada seos vuokaan. Paista kakkua uunin keskitasolla 60 minuuttia. Kakku hyllyy vielä hiukan ja keskusta saattaa olla kuopalla, mutta se tasoittuu myöhemmin. Sammuta uuni, jätä luukku hieman raolleen ruokalusikan avulla ja jätä kakku uuniin, kunnes uuni on jäähtynyt (noin 40 minuuttia). Hidas jäähdyttäminen on tärkeää, muuten kakun pinta halkeaa helposti. Ota kakku uunista, anna jäähtyä vielä huoneenlämmössä ja nosta sitten jääkaappiin tekeytymään yön yli. Valmista mustaherukkahilloke. Kaada mustaherukat kattilaan sokerin kanssa ja anna kiehua 10-15 minuuttia. Valmistusaika: 20 + 60 minuuttia + tekeytyminen jääkaapissa