Hyydytetty sitrusrahka

Hyydytetty sitrusrahka

Ihanan raikas, sitruunainen rahka saa tässä reseptissä kaverikseen karamellisoidut vadelmat.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Hyydytetty sitrusrahka

Ihanan raikas, sitruunainen rahka saa tässä reseptissä kaverikseen karamellisoidut vadelmat.

Reseptistä valmistuu 3 annosta

Ohjeet

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä pari minuuttia. Purista niistä liotuksen jälkeen ylimääräinen vesi pois ja liuota ne kuumaan vesitilkkaan. Kaavi sitrusrahkat kulhoon ja kaada liivatteet nauhana niiden joukkoon hyvin sekoittaen. Jaa rahka annosmaljoihin ja nosta jääkaappiin hyytymään 2–3 tunniksi. Kun rahka on hyytynyt, valmista karamellisoidut vadelmat. Sulata paistinpannulla nokare voita ja lisää joukkoon sokeri. Sekoittele hetki ja lisää pannulle vadelmat. Annostele karamellisoituneet vadelmat rahka-annosmaljojen päälle.

Vinkit

Reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!

Suositellut tuotteet