Hyydytetty sitrusrahka

Hyydytetty sitrusrahka

Arvioi

(0)

Ihanan raikas, sitruunainen rahka saa tässä reseptissä kaverikseen karamellisoidut vadelmat.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 3 annosta

Tee näin:

Tee näin:

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä pari minuuttia. Purista niistä liotuksen jälkeen ylimääräinen vesi pois ja liuota ne kuumaan vesitilkkaan. Kaavi sitrusrahkat kulhoon ja kaada liivatteet nauhana niiden joukkoon hyvin sekoittaen. Jaa rahka annosmaljoihin ja nosta jääkaappiin hyytymään 2–3 tunniksi. Kun rahka on hyytynyt, valmista karamellisoidut vadelmat. Sulata paistinpannulla nokare voita ja lisää joukkoon sokeri. Sekoittele hetki ja lisää pannulle vadelmat. Annostele karamellisoituneet vadelmat rahka-annosmaljojen päälle.

Vinkki

Reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!