HotHotHot -täytetytpaprikat

HotHotHot -täytetytpaprikat

Arvioi

(2)

Tuliset täytetyt paprikat ovat herkullinen lisuke grillatulle lihalle tai tulinen alkupala pääruokaa odotellessa.

Ainekset

Ainekset

  • 16 miniparikaa

Täyte

  • 1 pieni punasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 dl vihreää jalopenoa viipaleina
  • 80 g Castello Artfully Authentic Cheddar -juustoa
  • ruukku lehtipersiljaa
  • 1 prk Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon

Tee näin:

Tee näin:

Huuhtele paprikat ja leikkaa lakki irti. Koverra paprikoista sisukset varovasti juuresveitsellä. Kuori ja silppua sipulit, pilko jalopenot ja raasta cheddarjuusto. Hienonna lehtipersilja. Sekoita ainekset 1/2 osaan Creme fraichen joukkoon. Jätä loppu ranskankerma dipiksi. Täytä paprikat jalopenotäytteellä. Nosta päälle lakki. Grillaa paprikat grillissä, folion sisällä tai paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes paprikat ovat saaneet väriä. Tarjoa sellaisenaan pikkusuolaisena tai lisäkkeenä grillatulle lihalle tai kanalle.