Homejuusto-parsakaalikastike pastalle

Homejuusto-parsakaalikastike pastalle

Sinihomejuusto-parsakaalikastike pastalle on helppo valmistaa ja maistuu aina.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Homejuusto-parsakaalikastike pastalle

Sinihomejuusto-parsakaalikastike pastalle on helppo valmistaa ja maistuu aina.

Annoslukumäärä
  • pastaa (esim. ravioli, penne tai tagliatelle)
  • 2 isoa parsakaalia
  • 12 tankoa vihreää parsaa (tuoretta tai säilyke)
  • 1 pkt raviolia (250 g)
  • 1 pkt Castello White Valkohomejuustoa (150 g)
  • 1 dl Arla kuohukermaa

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä vihanneksia muutama minuutti suolavedessä. Laita pasta pannulle kerman ja juuston kanssa ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes juusto sulaa. Mikäli pastakastikkeesta tulee liian paksua, ohenna sitä vihannesten keitinliemellä. Sekoita pasta parsakaalin ja parsan kanssa, mausta ja tarjoile. Voit myös kaataa sekoitetut ainekset uunivuokaan, ripotella päälle juustoraastetta ja kuorruttaa 225°C uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoile esim. lihan lisukkeena.

Suositellut tuotteet