Grillipihvit

Grillipihvit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Grillipihvit sopivat mainiosti yhteen grillattujen hunajapäärynöiden kanssa. Kokeile grillipihvien seuraksi yksinkertaista sinihomejuustomaustevoita!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 500 g naudan ulkofileetä viipaleina
  • 1 tl suolaa
  • 1 maustemitallinen mustapippuria
  • 1 kg perunoita
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • sormisuolaa
  • 2 kovaa päärynää
  • 2 tl juoksevaa hunajaa
  • tuoretta rosmariinia

Homejuustovoi

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan grillipihvit laittamalla uuni lämpenemään 225°C asteeseen.
2. Ota grillipihvit huoneenlämpöön odottamaan grillausta.
3. Pese ja leikkaa perunat lohkoiksi. Levitä perunalohkojen päälle öljyä ja kääntele perunoita, jotta öljy levittyy kunnolla. Anna lohkoperunoiden paistua uunissa noin 25-30 min. Käännä perunalohkoja puolessavälissä paistoaikaa. Ota lohkoperunat uunista ja ripottele niiden päälle sormisuolaa.
4. Murenna sinihomejuusto pieniksi paloiksi ja sekoita palat huoneenlämpöisen voin kanssa.
5. Leikkaa päärynät lohkoiksi ja grillaa tai paista päärynälohkoja noin 3-5min.
6. Pyörittele lämpimät päärynälohkot hunajassa.
7. Ripottele grillipihvien päälle suolaa ja pippuria maun mukaan ja grillaa tai paista grillipihvejä molemmin puolin 2-3 min, kunnes grillipihvien haluttu kypsyysaste on saavutettu.

Tarjoile grillipihvit sinihomejuustoisen maustevoin, grillattujen hunajapäärynöiden ja lohkope-runoiden kanssa. Koristele grillipihvit tuoreella rosmariinilla.

Lisää herkullisia ideoita