Feta-perunasalaatti

Feta-perunasalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

30 minuuttia

Tämä feta-perunasalaatti yhdistää keitetyt uudet perunat ja kreikkalaisen salaatin. Feta-perunasalaatti on herkullinen ja hiukan täyttävämpi lisuke.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 750 g pienikokoisia uusia perunoita
  • 1 sipuli
  • 150 g Arla Apetina 8 % juustoa
  • 2 rkl sulatettua Arla voita Normaalisuolainen meijerivoi
  • ¾ tl tavallista suolaa tai jotain erikoissuolaa
  • 1⁄4 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • ½ dl mustia oliiveja
  • ½ dl silputtua tuoretta persiljaa

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Pese ja keitä perunat napakan pehmeiksi. Viipaloi sipuli. Paloittele juusto pienemmiksi paloiksi tai käytä Apetinan valmiita välimerellisiä juustokuutioita. Anna perunoiden jäähtyä ja leikkaa perunat puoliksi tai neljään osaan, riippuen perunoiden koosta.

2. Raasta ¼ sitruunan kuori ja purista mehu talteen. Sekoita keskenään kulhossa voi, suola, sitruunan kuori ja mehu. Sekoita perunan palat seoksen sekaan. Sekoita sipuli, juusto, oliivit ja persilja ja lisää ne perunoiden joukkoon. Sekoita perunasalaatti varovasti nostelle.

Tarjoile valmis feta-perunasalaatti viileänä.

Lisää herkullisia ideoita