Crème brûlee

Crème brûlee

Jälkiruokien klassikko valmistuu helposti valmiista Arlan vaniljakastikkeesta.
Arvioi (2)

Minun arvosanani

Crème brûlee

Jälkiruokien klassikko valmistuu helposti valmiista Arlan vaniljakastikkeesta.

Reseptistä valmistuu 20 annosta

Ainekset

  • 3 l Arla vaniljakastiketta
  • 21 kananmunan keltuaista
  • pinnalle ruokosokeria

Ohjeet

Sekoita keltuaiset hyvin vaniljakastikkeeseen. Jaa tasaisesti laakeisiin brûlée-astioihin ja laita astiat vesihauteessa uuniin (laita hauteeseen kiehuvaa vettä). Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 30min tai kunnes hyytyneet. Anna jäähtyä kunnolla jääkaapissa ennen tarjoilua. Ripottele pinnalle ruokokidesokeria ja paahda sokeri kaasupolttimella kauniin ruskeaksi.