Crème brûlee

Crème brûlee

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Jälkiruokien klassikko crème brûlee valmistuu helposti valmiista Arlan vaniljakastikkeesta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 20 annosta

Ainekset

  • 3 l Arla vaniljakastiketta
  • 21 kananmunan keltuaista
  • pinnalle ruokosokeria

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita keltuaiset hyvin vaniljakastikkeeseen. Jaa tasaisesti laakeisiin brûlée-astioihin ja laita astiat vesihauteessa uuniin (laita hauteeseen kiehuvaa vettä). Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 30min tai kunnes hyytyneet. Anna jäähtyä kunnolla jääkaapissa ennen tarjoilua. Ripottele pinnalle ruokokidesokeria ja paahda sokeri kaasupolttimella kauniin ruskeaksi.

Lisää herkullisia ideoita