Bagna cauda -kastike

Bagna cauda -kastike

Maukas dippikastike lämpimästä voista, ihanan suolaisesta anjoviksesta ja potkua antavasta valkosipulista. Tämä dippikastike on kotoisin Pohjois-Italiasta.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Bagna cauda -kastike

Maukas dippikastike lämpimästä voista, ihanan suolaisesta anjoviksesta ja potkua antavasta valkosipulista. Tämä dippikastike on kotoisin Pohjois-Italiasta.

Annoslukumäärä

Ohjeet

Kuori valkosipulinkynnet ja viipaloi ne ohuiksi. Pilko anjovisfileet hienoksi. Sulata voi miedolla lämmöllä pienessä kattilassa. Kaada sekaan oliiviöljyä. Lisää valkosipuli ja anjovisfileet ja hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Sekoita silloin tällöin. Tarjoile kastike lämpimänä leivän ja vihanneksien kanssa dippikastikkeena. Hyviä dipattavia Bagna caudan kanssa: Kevyesti keitetyt parsa- ja kukkakaalin kukinnot, varsiselleri- ja porkkanatikut, keltainen ja punainen paprika suikaleina, fenkolirenkaat, sieniä lohkottuna, hyvin huuhdellut, miedot retiisit, hyvää valkoista leipää suurina kuutioina (kuten ciabatta tai italialainen maalaisleipä).

Suositellut tuotteet