Apetina-kermavaahtoa ja hedelmäsalaattia

Apetina-kermavaahtoa ja hedelmäsalaattia

Hedelmäsalaatti Apetina-kermavaahdolla on erinomainen jälkiruoka tai välipala. Apetina-juusto tuo mukanaan annokseen suolaisen ja makean herkullisen kontrastin.
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Apetina-kermavaahtoa ja hedelmäsalaattia

Hedelmäsalaatti Apetina-kermavaahdolla on erinomainen jälkiruoka tai välipala. Apetina-juusto tuo mukanaan annokseen suolaisen ja makean herkullisen kontrastin.

Annoslukumäärä
  • 1½ dl Arla kuohukermaa
  • 100 g Arla Apetina 8 % juustoa murennettuna
  • 2 rkl hunajaa
  • ½ limetin kuori ja mehu
  • 5 dl kuutioituja hedelmiä

Ohjeet

Vaahdota kerma, mutta ei liian kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon murennettu Apetina, hunaja, limen raastettu kuori ja mehu. Tipauta vaahtoa hedelmäsalaatin päälle ja tarjoile kylmänä.