Arla Keittiö Mutkat suoriksi keittiössä -kampanjan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Arla Ingman Oy Ab, Kotkatie 34, 01150 Söderkulla, jäljempänä "Arla Ingman".

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Arla Ingmanin henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. Arvontaan osallistumisessa ei ole ikärajaa. Arvontaan osallistuvat kaikki suosikkireseptiänsä äänestäneet ja yhteystietonsa Arla Keittiö Mutkatsuoriksi -kampanjasivuille jättäneet yksityishenkilöt.

3. Osallistumisaika

Arvontaan osallistumisaika on 24.2.–31.3.2014. Arla Ingman ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

4. Palkinnot

Arvonnan pääpalkinto on 3kpl erikseen arvottavia Iittala Tools vuokia (arvo n. 270 €).

5. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan osoitteessa http://www.arla.fi/mutkatsuoriksi.

Arvontaan osallistutaan äänestämällä omaa suosikki reseptiä ja jättämällä yhteystiedot kampanjasivuille.

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.

6. Arvonnan suorittaminen ja palkintojen lunastus

Kaikkien osallistuneiden kesken käytävä arvonta suoritetaan 1.4.2014. Voitoista sekä niiden lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa voitosta, on Arla Ingmanilla oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

 

7. Verot

Arla Ingman sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Arvontaan osallistujille saa lähettää tietoa Arla Ingman ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

8. Rekisteriseloste

Henkilötietolainmukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa:

http://www.arlaingman.fi/henkilotietoasiaa/

Arla Ingman Oy Ab