Arlan Instagram kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä
Arla Oy Ab, Kotkatie 34,01150 Söderkulla, jäljempänä "Arla".

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Arlan henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Kilpailuun osallistumisessa ei ole ikärajaa.

3. Osallistumisaika
Kilpailun yleinen osallistumisaika on 27.12.2017–02.01.2018.
Arla ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

4. Palkinnot
Kilpailun palkintona arvotaan osallistumiaikana oikein vastanneiden kesken 5 kpl Skandinavisk tuoksukynttilöitä. Yhden palkinnon arvo n. 35 eur.

5. Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistutaan seuraamalla Arla Suomen Instagram tiliä @arlasuomi.

6. Kilpailun ajankohta ja palkintojen lunastus
Voittajien arvonta suoritetaan kilpailuajan päätyttyä kaikkien Arla Suomen Instagram-tilin seuraajien kesken. Voitoista sekä niiden lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voitosta, on Arlalla oikeus valita tilalle uusi voittaja.

7. Verot
Arla sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

8. Rekisteriseloste
Henkilötietolainmukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa: http://www.arla.fi/henkilotietoasiaa/
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Kilpailun osallistujille saa lähettää tietoa Arlasta ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arla Oy Ab